Werkwijze Or-Quest

Jij weet als geen ander waar je ├ęcht goed in bent. Jouw Gouden Kracht, noemen we dat bij Or-Quest. Wij detacheren je dan ook op banen en projecten waar jij op je best bent. Dat doen we al bijna tien jaar, zowel voor starters als voor ervaren krachten. Samen maken we de wereld van de bouw, infra, industrie en engineering nog mooier.

Bekijk direct de vacatures

Or-Quest werkt vanuit jou als werkzoekende. Want wij geloven dat wanneer we je echt kennen, wij in staat zijn de beste werkgevers voor jou te selecteren. Dit betekent dan ook dat we, in tegenstelling tot veel andere detacheerders, altijd eerst persoonlijk kennis met je willen maken. Zo willen we graag weten wie je bent, waar je goed in bent en wat jouw wensen zijn. Samen met jou gaan wij vervolgens op zoek naar een werkgever die aansluit op jouw persoonlijkheid en kwaliteiten. Benieuwd wat er gebeurt na jouw sollicitatie? Bekijk dan hieronder het volledige traject van solliciteren tot starten en opleiden via Or-Quest.

 

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

Jouw wensen zijn leidend

Op basis van jouw wensen gaan wij voor jou op zoek. Wij hebben een groot netwerk van de mooiste opdrachtgevers in de bouw, infra, industrie en engineering. Daarnaast hebben we de juiste contacten om jouw profiel goed onder de aandacht te brengen.

Een goede eerste indruk

Nadat wij een (of meerdere) opdrachtgever hebben gevonden die aansluit bij jouw wensen, stemmen we gezamenlijk af bij welke bedrijven jij op gesprek wilt voor het vinden van een nieuwe baan. Or-Quest is niet zomaar een detacheerder. Voordat jij op sollicitatiegesprek gaat, helpen wij je met de voorbereiding. Ook mag je jouw persoonlijke consultant altijd contacteren voor vragen en/of sollicitatietips.

Een solide contract

Ben jij enthousiast? En is de opdrachtgever dat ook? Dan kun je starten met je nieuwe baan via Or-Quest! Wij zorgen voor een goed contract, een vast inkomen en mooie secundaire voorwaarden.

Persoonlijke aandacht

Bij veel detacheerders zit het proces er nu op. Bij Or-Quest niet! Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor onze Gouden Krachten. Ook tijdens jouw dienstverband blijven we in contact. Zo kijken we naar hoe je nieuwe baan bevalt en wat er eventueel nog beter kan. Loop je tegen dingen aan of wil je jezelf verder blijven ontwikkelen? Dit is mogelijk door opleidingen te volgen in onze eigen Academy.

De bal ligt bij jou!

Na ongeveer een jaar zit jouw dienstverband erop en is de opdrachtgever vrij om jou over te nemen zonder dat hier kosten aan vast zitten. Maar, er zijn ook andere mogelijkheden. De keus is geheel aan jou: Verlenging, een nieuwe baan via Or-Quest of in vaste dienst bij de opdrachtgever.

DETAVAST

Or-Quest werkt vanuit een zogeheten detavast constructie. Het doel van deze werkwijze is om een baan te vinden die bij jou past. Wanneer jij het volledig naar je zin hebt bij de opdrachtgever is het, na een dienstverband van een jaar, mogelijk om vast in dienst te treden. Maar als je meer voldoening haalt uit afwisseling of het werken op projectbasis, kun je ervoor kiezen je contract te verlengen bij Or-Quest. We helpen je dan graag weer bij het vinden van een nieuwe baan of project. De bal ligt volledig bij jou!

WAAROM DETAVAST?

Detavast geeft meer flexibiliteit en zekerheid. Wanneer je in dienst treedt via Or-Quest zorgen wij voor een goed contract. Als de opdrachtgever niet bevalt, of wanneer een project plotseling stopt, gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe opdracht(gever). In de tussentijd krijg jij gewoon doorbetaald. Hierdoor heb jij de zekerheid van zowel een fijne werkplek als een vast inkomen. Je ontvangt je loon via Or-Quest en ook alle andere arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen worden door Or-Quest geregeld. Daarnaast krijg jij van ons een persoonlijke coach, hierbij kun je altijd terecht voor vragen en advies met betrekking tot je werk. Ook wanneer je via Or-Quest een opleiding wilt volgen kun je dit afstemmen met jouw coach. Overtuigd? Bekijk dan snel ons aanbod aan vacatures in de bouw, infra, industrie en engineering!

Bekijk de vacatures