Werkwijze Or-Quest

Onze diensten

De werkwijze van Or-Quest staat in het teken van verbinden van Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Zodat zij hun ‘gouden kracht’ optimaal kunnen benutten en ontwikkelen. Op die manier willen wij waarde toevoegen aan deze sectoren. Want wij geloven dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten. Dit doen wij inmiddels tien jaar, zowel voor starters als voor ervaren krachten. Vanuit onze kantoren in Drachten, Zwolle en Delfzijl. Wij helpen je graag met onze expertise een vacature in te vullen.

Verstuur direct je vacature

Detachering

Ben je op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Dan biedt detachering wellicht kansen! Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Een groot voordeel, want op die manier kun je een kandidaat een langere periode beoordelen. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Waarom detavast?

De zogeheten detavast constructie biedt voor zowel de opdrachtgever als de Gouden Kracht meer flexibiliteit. Blijkt de samenwerking, vanuit welke zijde dan ook, niet te bevallen? Dan staat het beide partijen vrij om de samenwerking te beëindigen. Ook als een project vroegtijdig is afgerond of bij minderwerk kun je de samenwerking stop zetten. Hierdoor ervaar je niet de hoge kosten van het werving- en selectieproces, en loop je tevens minder risico.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Certificering

Bij Or-Quest zijn wij in het bezit van diverse certificaten om aan de kwaliteitsnormen te voldoen. Zo beschikken wij over een VCU certificaat, omdat wij het belangrijk vinden dat onze Gouden Krachten veilig en gezond bij de inleners aan het werk kunnen. Ook beschikken wij over een NEN 4400-1 certificaat om aan te kunnen tonen dat wij onze financiële zaken goed geregeld hebben. Daarnaast beschikken we ook over het SNA Keurmerk om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest doen wij er alles aan om de juiste werkplek voor een Gouden Kracht te vinden en de juiste verbinding te maken met de opdrachtgever. Dit doen wij door onze creativiteit, fanatisme en empathisch vermogen in te zetten. Wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste Gouden Kracht te verbinden met jouw organisatie. We gaan door waar anderen willen stoppen, omdat we altijd willen winnen. Allemaal denkend vanuit de opdrachtgever en de belangen van de Gouden Kracht. Zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn, en wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Verstuur je vacature

Wat houdt deze werkwijze in?

Op basis van gesprekken en assessments bekijken wij welke kwaliteiten en eigenschappen de Gouden Krachten beschikken. Wij streven ernaar dat zij deze talenten optimaal kunnen benutten en ontwikkelen. Want op die manier ervaart iemand volgens ons werkgeluk en kan hij of zij waarde toevoegen in de bouw, infra of industrie. En dus ook bij jouw organisatie. Daarom stellen wij alleen Gouden Krachten voor, waarvan wij zeker weten dat ze bij jouw organisatie de juiste werkplek krijgen.

Meer weten over Or-Quest? Neem een kijkje op onze teampagina of blogpagina. Op de hoogte blijven van de beschikbare Gouden Krachten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!