Werkgever

Schaarste in de bouw, infra en techniek? Niet bij ons. Or-Quest beschikt over een ruim netwerk van Gouden Krachten. Professionals die de wereld van de bouw, infra en techniek nog mooier maken.

Or-Quest is een detacheerder met een schat aan ervaring en -contacten in de bouw, infra, industrie en engineering. Onze kandidaten helpen uw project en business vooruit; daar staan wij voor in. Niet voor niets durven we het aan om hen Gouden Krachten te noemen. Want we investeren fors in hun toekomstwaarde. Bijvoorbeeld via onze Or-Quest Academy. Eenmaal bij u gedetacheerd, blijven ze scherp bij ons in beeld via een persoonlijke carrièrecoach. En voor extra back-up kunnen ze continu terugvallen op de Or-Quest peer to peer base: ons omvangrijke netwerk van collega- en alumni-Gouden Krachten, kenniscentra en vakexperts. Met dit concept geven we een boost aan hun ontwikkeling en uw business.

<< CTA: Zet Or-Quest in om uw vacature op te vullen >> –> contactformulier

Wij werken vanuit een zogeheten Deta-vast constructie.Het doel van onze werkwijze is om de kandidaat vast in dienst te laten treden bij de opdrachtgever. Deze constructie kent een groot voordeel. Het combineert namelijk uitzenden en werving- en selectie.

<< CTA: Lees meer over onze werkwijze >>