Werken in de duurzame sector

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de bouw, infra en industrie. Hierdoor zijn er ook steeds meer duurzame vacatures. In dit artikel nemen we je mee in deze ontwikkelingen, waarbij je samen met onze opdrachtgevers kan werken aan een duurzamere toekomst.

Duurzame ontwikkelingen

De bouw, infra en industrie houden zich alle drie steeds meer bezig met duurzaamheid en circulariteit. Zo wordt in de bouwindustrie circulair bouwen steeds meer de norm. Dit houdt in dat er tijdens de bouw zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van gerecyclede of biologische materialen. Daarnaast houden veel industriële bedrijven zich bezig met het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Tenslotte zijn er ook steeds meer grote organisaties in de infra die hun projecten op een groenere wijze opleveren.

Projecten in Noord en Midden-Nederland

Ook bij steeds meer bouw- en infraprojecten in Noord en Midden-Nederland speelt duurzaamheid een grote rol. Zo worden delen van de A2 en A12 als één van de eerste snelwegen in Nederland op een duurzame wijze gerenoveerd en zijn er steeds meer circulaire bouwinitiatieven in beide regio’s.

Duurzame vacatures

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid komen er steeds meer duurzame vacatures. Zo zijn er nu, maar ook de komende jaren rollen beschikbaar voor bouwkundig adviseur, werkvoorbereider, projectleider, calculator en uitvoerder waarbij duurzame en circulaire thema’s aan bod komen.

Duurzame vacatures bij Or-Quest

Bij Or-Quest zijn wij doorlopend op zoek naar starters en ervaren krachten die affiniteit hebben met duurzaamheid of zelfs een opleiding hebben gevolgd met betrekking tot duurzaamheid. Het is misschien niet heel lastig om een baan te vinden in deze sector, maar graag wil jij een goede keuze maken. Vanuit Or-Quest zijn wij gespecialiseerd in de duurzame sector, waardoor wij de markt erg goed kennen. Hierdoor kunnen wij jou goed helpen bij het vinden van een passende werkplek waarmee jij met jouw wensen een goede start op de arbeidsmarkt kunt maken.

Bekijk daarom ons aanbod aan banen in de duurzame sector. Ook wanneer jij niet een passende vacature op onze website ziet staan kunnen wij wat voor jou betekenen. Or-Quest heeft namelijk een groot netwerk en directe ingangen bij duurzame topwerkgevers in de bouw, infra en techniek. Veel van deze opdrachtgevers zijn doorlopend op zoek naar Gouden Krachten, waardoor wij jouw cv goed onder de aandacht kunnen brengen. Stuur ons daarom jouw open sollicitatie en zet ons aan de slag om jouw droombaan te vinden.