Werken bij Or-Quest

Het begin van Or-Quest

Vanaf een zolderkamer begon Jelmer Spijksma in 2010 zijn bedrijf Or-Quest. Het afgelopen decennium liet Or-Quest niet alleen veel ambitieuze professionals werkgeluk ervaren, Jelmer ontwikkelde ook een goedlopende onderneming. Een gedreven en enthousiast team bedient de markt in het noorden en midden van Nederland. In de sectoren bouw, infra en industrie. Met het hoofdkantoor in Drachten, een vestiging in Zwolle en in Leeuwarden. Het team van Or-Quest werkt hard om het keiharde sales-imago van de detacheringsbranche van zich af te schudden. Detacheren kan namelijk ook anders. Wil je ook werken bij Or-Quest? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Het team van Or-Quest

Werken bij Or-Quest

Jelmer Spijksma, directeur en oprichter: “Bij Or-Quest zijn we veel bezig met werkgeluk. We willen niet alleen vacatures invullen, maar werken ook echt vanuit de kandidaat. Weten wat hen drijft en gelukkig maakt om passende opdrachten te kunnen vinden, met het oog op ontwikkeling. Daarom maken we altijd persoonlijk kennis met een nieuwe kandidaat en stippelen we samen een ‘goudkoers’ uit: een persoonlijke route naar werkgeluk. We bespreken natuurlijk relevante zaken als salaris, maar bekijken ook hoe belangrijk factoren als reistijd, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn. Dit doen we om een match te kunnen maken met de juiste opdrachtgever, maar het is ook een stukje oprechte aandacht.”

Lees hier meer

 

Missie en visie

Bij Or-Quest willen wij waarde toevoegen aan de sectoren bouw, infra en industrie. Dit willen wij bereiken door de talenten van onze Gouden Krachten optimaal te benutten en ontwikkelen. Hiervoor zijn we continu op zoek naar de perfecte uitdaging die leidt tot werkgeluk bij onze Gouden Krachten. Want wij geloven dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Kernwaarden

Het team van Or-Quest is vindingrijk, bloedfanatiek en aandachtig. Wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor onze Gouden Krachten. Wij gaan door waar anderen stoppen en willen altijd winnen. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan. Denkend vanuit de Gouden Krachten zijn of haar belangen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn en wij waar wij goed in zijn.

Interne vacatures

Ruim acht jaren lang zet Folkert zijn beste beentje voor bij Or-Quest als managing consultant. Hij heeft de tijd op het zolderkamertje van Jelmer nog net niet meegemaakt, maar kan je alles vertellen over het bedrijf. “Het DNA die binnen Or-Quest heerst is heel proactief. Iedereen heeft enorm veel doorzettingsvermogen en is erg competitief. Ik vind dat ik echt mijzelf kan zijn binnen het team, maar volgens mij denkt iedereen hier zo over. Af en toe zijn wij net een stel gekken bij elkaar. Iedereen zet zich volledig voor elkaar in en ook zeker voor het bedrijf.

Lees hier meer

Wouter Reitsma, consultant bouw: “Or-Quest straalde vanaf het begin gelijk al veel vertrouwen uit. Dit is ook een van de redenen waarom ik ervoor heb gekozen om een switch te maken. Het werken vanuit een kandidaat zijn of haar belang, de opleidingsmogelijkheden die Or-Quest aanbiedt, de tijd en energie die in het netwerkbeheer wordt gestoken. Er heerst een goede sfeer, informeel en het voelt soms net als een familie. Iedereen maakt tijd voor elkaar, werkt hard en met veel plezier. Daarnaast werken we echt met elkaar en op die manier kun je ieders kwaliteiten goed inzetten.”

Lees hier meer

Marco de Jong, consultant infra: “Ik ben een gevoelsmens met een nuchtere Friese mentaliteit. Bij Or-Quest is er veel aandacht voor de mens, dat viel mij gelijk op en dat past goed bij mij. Ik was na zeven jaar actief te zijn geweest in de uitzendbranche toe aan meer diepgang in mijn werk. De drive die er bij Or-Quest heerst sprak mij gelijk aan. Or-Quest is continu in beweging en doorbreekt de bekende patronen. En naast de fijne werkomgeving kun je ook echt zijn wie je bent.”

Lees hier meer

Interne vacatures

Enthousiast geworden na het lezen van de ervaringen en wil jij bij dit bloedfanatieke en vindingrijke team horen? Bekijk hier onze interne vacatures of vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Contact

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.