Werken bij Or-Quest

In 2010 begon Jelmer Spijksma, oprichter en eigenaar, zijn bedrijf Or-Quest. Jelmer was al een aantal jaren werkzaam in de arbeidsbemiddeling en gelooft heilig in de aandacht voor softskills. Iedereen heeft een talent en bepaalde waardevolle eigenschappen die je optimaal bloot kunt leggen en ontwikkelen. Deze visie miste Jelmer nog in de arbeidsbemiddeling en heeft hij destijds met Or-Quest in de markt gebracht. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. Een team van 20 enthousiastelingen bediend de markt in het noorden en midden van Nederland. In de sectoren bouw, infra en industrie. Met het hoofdkantoor in Drachten, en vestigingen in Zwolle en Delfzijl. Wil jij ook werken bij Or-Quest? Bekijk hier de vacatures.

Het team van Or-Quest

werken bij

Missie en visie

Bij Or-Quest willen wij waarde toevoegen aan de sectoren bouw, infra en industrie. Dit willen wij bereiken door de talenten van onze Gouden Krachten optimaal te benutten en ontwikkelen. Hiervoor zijn we continu op zoek naar de perfecte uitdaging die leidt tot werkgeluk bij onze Gouden Krachten. Want wij geloven dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Kernwaarden

Het team van Or-Quest is vindingrijk, bloedfanatiek en aandachtig. Wij halen alle creatieve ideeen uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor onze Gouden Krachten. Wij gaan door waar anderen stoppen en willen altijd winnen. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan. Denkend vanuit de Gouden Krachten zijn of haar belangen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn en wij waar wij goed in zijn.

Werken bij Or-Quest

Wil jij graag werken bij Or-Quest? En behoren tot een bloedfanatiek en vindingrijk team? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers. Voornamelijk consultants en recruiters voor de sectoren bouw, infra en industrie. Maar ook voor onze backoffice, om onze administratie correct uit te voeren.

 

Interne vacatures

Momenteel zijn er helaas geen interne vacatures, maar je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of stuur een open sollicitatie.

Contact

Or-Quest staat voor:

  • Ontwikkeling en opleiden van haar Gouden Krachten. Niet alleen zodat zij meer voldoening uit hun werk halen, maar ook om de branche nog sterker te maken.
  • Eerlijk werk en economische groei. Door Gouden Krachten een kans te geven én hen op de juiste plek neer te zetten stimuleert Or-Quest eerlijk werk en realiseert zij daarmee economische groei, omdat de juiste persoon op de juiste plek zit.
  • Or-Quest draagt bij aan de ontwikkeling, innovatie en verbetering van de branches bouw, infra en industrie. Door de kennis en talenten van de Gouden Krachten in te zetten.