Werken bij Or-Quest

WERKGELUK BIJ OR-QUEST

Jelmer Spijksma, oprichter en eigenaar: “Werkgeluk is voor mij persoonlijk dat ik iedere dag gemotiveerd naar mijn werk rijd en iets kan doen met mijn positieve eigenschappen. Dit gun ik mijn eigen mensen ook.”

Elke dag gemotiveerd naar je werk gaan. Je talenten en kwaliteiten toepassen in je werk, en deze verder ontwikkelen. Werkgeluk is voor ons ontzettend belangrijk. Iedereen die bij ons begint maakt een test om te kijken wat je persoonlijke eigenschappen en talenten zijn. Hier zetten we volop op in en zorgen er zo voor dat je gemotiveerd naar je werk gaat.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en ben jij een echte matchmaker? Stem je vraag en aanbod feilloos op elkaar af? Of ben je goed met geld en voel jij je altijd verantwoordelijk? Of ben jij juist diegene die altijd interesse toont en die ene ‘vergeten vriend’ weer eens op belt? Wij zijn vaak op zoek naar functies als consultant of recruiter, maar natuurlijk ook naar medewerkers voor onze backoffice.

INTERNE VACATURES

Consultant
Managing Consultant
Officemedewerker

OR-QUEST STAAT VOOR:

  • Ontwikkeling en opleiden van haar Gouden Krachten. Niet alleen zodat zij meer voldoening uit hun werk halen, maar ook om de branche nog sterker te maken.
  • Eerlijk werk en economische groei. Door Gouden Krachten een kans te geven én hen op de juiste plek neer te zetten stimuleert Or-Quest eerlijk werk en realiseert zij daarmee economische groei, omdat de juiste persoon op de juiste plek zit.
  • Or-Quest draagt bij aan de ontwikkeling, innovatie en verbetering van de branches bouw, infra en industrie. Door de kennis en talenten van de Gouden Krachten in te zetten.