Werken bij een landelijk opererend ingenieursbureau

Wil jij graag werken bij een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau? Lees hier meer over de opdrachtgever en de mogelijkheden bij deze organisatie!

ingenieursbureau

Ingenieursbureau

Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau die ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten levert. Deze diensten leveren ze binnen de disciplines infra, milieu, archeologie, geo-ICT & geo-info en energie. Voor overheden en opdrachtgevers uit de private en publieke sector. Van provincie, gemeenten tot waterschappen. Maar ook voor woningcorporaties, aannemersbedrijven, industrie, energiebedrijven en stedenbouwkundigen. Er werken ongeveer 120 medewerkers dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Van archeologen tot data-specialisten, van 3D-ontwerpers tot milieukundige experts en van landmeters tot geo-ict’ers. Allemaal gedreven medewerkers met grote kennis van zaken.

Bekijk de vacatures bij deze opdrachtgever

Door verschillende specialismen met elkaar te verbinden kan de organisatie nog beter, efficiënter en zorgvuldiger werken. De expertise van onze opdrachtgever richt zich op:

  • Onderzoek (conditionering)
  • Advies
  • Beleidsformulering
  • Projectmanagement
  • Ontwerp
  • Engineering
  • Aanbesteding- en uitvoeringsbegeleiding

Wat maakt het ingenieursbureau uniek?

Er werken stuk voor stuk mensen die praktisch denken en staan voor pragmatische oplossingen. Ze geven heldere adviezen waarmee iedereen verder kan. Daarnaast beschikken ze over echte vakmanschap en uitgebreide kennis van techniek, wetten, regels en verplichtingen. Maar ook een goed inzicht in de perspectieven van de gemeente, aannemer, ontwikkelaar of toezichthouder.

Infra, Water en Natuur

Nederland kent een enorm netwerk aan verschillende soorten wegen: onder de grond, in de grond en boven de grond. Deze wegen vormen de infrastructuur van ons land en zorgen ervoor dat onze samenleving kan functioneren zoals we gewend zijn. De ontwikkeling van woon-, werk- en recreatiegebieden wordt steeds complexer. Qua techniek, maar ook als het gaat om veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en omgeving. Dit vraagt om kennis, innovatie en een mate van flexibiliteit binnen de scope van een infrastructureel project.

Onze opdrachtgever ondersteunt private en publieke sectoren tijdens de ontwikkeling, herinrichting of reconstructie van infrawerken. Niet alleen land- of waterwegen zelf, maar ook de omliggende natuur. Op dit moment hebben ze voor deze disciplines de volgende vacatures open staan:

Milieu en Archeologie

Bij de ontwikkeling en realisatie van plannen is milieu altijd een factor om rekening mee te houden. Als het gaat om bodem, grondwater of asbest wil je zekerheid over risico’s, milieukundige beperkingen en kosten. Om aan de archeologische zorgplicht te voldoen, is archeologisch onderzoek noodzakelijk voorafgaand aan civieltechnische werkzaamheden.

Onze opdrachtgever streeft altijd naar betrouwbaar onderzoek en slimme oplossingen, die aansluiten bij de milieukundige of archeologische vraag of opdracht. Op dit moment hebben ze voor deze disciplines de volgende vacatures open staan:

Geo-ICT en Geo-info

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van geo-informatie, geo-data, geo-ICT en Geografische Informatie Systemen (GIS). Ze zien en begrijpen de meerwaarde van geografische data in elk project. Of het nu gaat om waterbeheer, bouwproject, assetmanagement of gebiedsontwikkeling. De veelzijdige specialisten staan klaar om geo-informatie in te winnen, te analyseren, te organiseren en te presenteren. Dit doen ze voor een breed scala aan markten en opdrachtgevers als; aannemers, (semi-) overheden, waterschappen, woningbouwcorporaties en industrie. Op dit moment hebben ze voor deze disciplines de volgende vacatures open staan:

Energie

De overgang naar andere, duurzamere vormen van energie is in volle gang. Zonneparken, windparken, warmtenetten, waterstof; allemaal ontwikkelingen die vol gas gaan. Ook onze opdrachtgever draagt hier een steentje aan bij. Ze houden zich voornamelijk bezig met de energie- en warmtetransitie. Dit doen ze veel voor provincies, gemeenten, ontwikkelaars, aannemers en energieleveranciers. Op dit moment hebben ze voor deze disciplines de volgende vacatures open staan:

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.