Professionaliteit, klanttevredenheid en mooie woningen. Oftewel; werken bij Selekthuis!

Een baan dichterbij huis en een waar Matthias al zijn kwaliteiten in de praktijk kon brengen, was waar hij naar op zoek was. Bij Or-Quest was dit geen probleem want luisteren naar de wensen van de kandidaat is waar het bij Or-Quest om draait. Sinds februari is Matthias daarom gestart bij Selekthuis. Hier mag hij zich bezighouden met het tekenen van diverse woningbouwprojecten. Een functie waar je veel creativiteit en bouwkundige kennis bij nodig hebt. Selekthuis bouwt aan het verwezenlijken van dromen van hun klanten. Zo bouwen zij (vrijstaande) woningen die exact voldoen aan de wensen van de klant.

 

Een veelzijdige functie in een fijne werkomgeving

“Selekthuis is marktleider in de vrijstaande woningbouw voor particulieren, maar kent de gezelligheid van een klein bedrijf en het comfort van een groot bedrijf. Een platte organisatie waar de lijnen kort zijn en iedereen een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent. Mijn collega’s werken gestructureerd wat het voor mij erg fijn maakt om taken over te nemen.

Bij Selekthuis kwam ik dan ook direct in een warm bad terecht. Ik voelde mij erg welkom en goed op mijn plek. Ik heb veel leuke collega’s die mij te allen tijde willen helpen. Op dit moment mag ik dan ook veel van mijn collega’s leren over het tekenpakket waar we mee werken. Voor mij is dit een werkplek waar ik nog lang wil blijven!”

Met mijn kennis mensen blij kunnen maken dat is waar ik werkgeluk uit haal.

Zo vertelt Matthias: “Met mijn kennis ervoor zorgen dat klanten hun droomhuis kunnen laten bouwen is natuurlijk waar je het uiteindelijk voor doet. Vooral het meedenken met de klant is wat mijn functie leuk en uitdagend maakt.  Doordat ik nog in mijn inwerktraject zit word ik bij veel projecten en fases betrokken. Hierdoor leer ik veel van mijn collega’s en over de werkwijze van Selekthuis. Op dit moment werken wij zelfs aan een woning van wel 18 meter lang die met alle luxe voorzien is.”

Via Or-Quest heb ik mijn plek gevonden

“Ik ben erg blij dat ik in contact ben gekomen met Or-Quest. Door hun ben ik uiteindelijk in een functie en bij een organisatie terecht gekomen dat bij mij past. Or-Quest voegt voor mij waarde toe omdat zij echt kijken naar de kandidaat en dit weten te matchen met een bedrijf met dezelfde mentaliteit.”

Wil jij net als Matthias een werkplek vinden wat volledig bij jou past en waar jij jezelf kan blijven ontwikkelen? Kijk dan tussen onze vacatures in de bouw, infra of industrie. Van junior tot senior functies, van werkvoorbereiders tot uitvoerders of van projectcoördinator tot projectleiders en tekenaars.

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.