Wat is GWW?

GWW is een veelgebruikte afkorting binnen de civiele techniek. Het staat voor grond-, weg- en waterbouw. Onder deze drie vakgebieden vallen alle groot- en kleinschalige projecten in Nederland, zoals het aanleggen van wegen, kanalen en bruggen.

Werken bij een GWW bedrijf

Als je aan de slag gaat bij een GWW bedrijf, is de kans groot dat de overheid je opdrachtgever wordt. In driekwart van alle GWW-projecten is dat op dit moment het geval. Vaak worden er meerdere aannemers voor een project geselecteerd. En ook de komende jaren is er veel behoefte aan technische kennis binnen de GWW.

Functies binnen de GWW

Binnen de GWW vind je ontzettend veel verschillende functies. Dit kan variƫren van projectleider tot uitvoerder en van schouwer tot monteur. Wil je werken in de Civiele Techniek, dan ligt jouw nieuwe uitdaging misschien wel in de GWW-sector!

Aan de slag via Or-Quest

Bij Or-Quest zijn wij doorlopend op zoek naar starters en ervaren krachten binnen de Civiele Techniek, dus ook in de GWW-sector. Het is misschien niet heel lastig is om een baan te vinden in deze sector, maar graag wil jij een goede keuze maken. Vanuit Or-Quest zijn wij gespecialiseerd in de civiele sector, waardoor wij de markt erg goed kennen. Hierdoor kunnen wij jou goed helpen bij het vinden van een passende werkplek waarmee jij een goede start op de arbeidsmarkt kunt maken.

Bekijk daarom ons aanbod aan banen in de Civiele Techniek. Ook wanneer jij niet een passende vacature op onze website ziet staan kunnen wij wat voor jou betekenen. Or-Quest heeft namelijk een groot netwerk en directe ingangen bij topwerkgevers in de bouw, infra en industrie. Veel van deze opdrachtgevers zijn doorlopend op zoek naar Gouden Krachten, waardoor wij jouw CV goed onder de aandacht kunnen brengen. Stuur ons daarom jouw open sollicitatie en zet ons aan de slag om met jouw wensen jouw droombaan te vinden.