Waarom is detachering een goede keuze?

Ben jij na jouw vakantie voldoende opgeladen en klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier waarom werken op detacheringsbasis nieuwe mogelijkheden voor jou kan bieden.

Detachering

Persoonlijke begeleiding

Of je nu net bent afgestudeerd en nog niet weet welke baan bij je past, of je bent juist na een aantal jaren weer actief op de arbeidsmarkt: detachering kan vele mogelijkheden bieden. Samen met de consultant wordt gekeken welke mogelijkheden het beste bij jouw interesses en ambities passen. Jouw wensen zijn leidend. Doordat Or-Quest beschikt over een groot netwerk met de juiste contacten kan hierdoor jouw profiel goed onder de aandacht worden gebracht. Wanneer er geschikte plekken zijn gevonden die volledig aansluiten bij jouw wensen en ambities wordt er samen met jou gekeken bij welke bedrijven jij op gesprek wil. Ook tijdens dit proces word jij begeleid. Jij wordt geholpen met de voorbereidingen voor de gesprekken zodat jij met een gerust gevoel aan de sollicitatie begint. Ook wordt na het vinden van de juiste werkplek veel contact met jou gehouden. Loop je tegen dingen aan of wil je jezelf verder blijven ontwikkelen? Dan is dit is mogelijk door het volgen van verschillende opleidingen via de Or-Quest Academy. 

Werkervaring en het opbouwen van jouw zakelijke netwerk

Wanneer jij werkt op detacheringsbasis krijg jij de kans om bij veel bedrijven binnen te kijken. Op deze manier kom je dan ook terecht in veel verschillende bedrijfsculturen. Hierdoor leer jij al snel hoe je je flexibel op kan stellen binnen een organisatie. Op deze manier kun jij in een relatief kort tijdsbestek veel ervaring op doen en werken aan jouw zakelijke netwerk. Als Gouden Kracht kun je ook gebruik maken van het netwerk van Or-Quest, onze community. Dit kan tijdens trainingen, maar ook bij de seminars die georganiseerd worden. En niet te vergeten de jaarlijkse zomer barbecue en Kerstbomenborrel.

De voorwaardes bij detachering

Wanneer jij wordt gedetacheerd is de detacheringsorganisatie jouw werkgever. Jij staat dan bij deze organisatie op contract. Omdat Or-Quest via de detavast constructie werkt kunnen wij jou nog meer flexibiliteit en zekerheid bieden. Wanneer een opdrachtgever of project toch niet bevalt gaan wij direct voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de tussentijd krijg jij gewoon doorbetaald. Hierdoor heb jij zekerheid van een fijne werkplek en van een vast inkomen.

Enthousiast geworden, en benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Kijk eens tussen onze vacatures!