Vacatures Eemshaven

De bekendste haven van Noord-Nederland is ongetwijfeld de Eemshaven. Dit industrieel centrum is nog relatief jong. In 1973 is de diepzeehaven officieel geopend en ontwikkelt zich in razendsnel tempo tot logistiek knooppunt. De groei van de Eemshaven is in de afgelopen tien jaar in een stroomversnelling geraakt en ook voor de aankomende jaren staan er veel industrieprojecten gepland. Hierdoor zijn er volop vacatures in de Eemshaven.

De Eemshaven heeft zich ontwikkeld tot energiehaven, ruim een derde van al het in Nederland geproduceerde energie is afkomstig van deze haven. Naast bouwprojecten in de offshore windenergie, vinden er in de aankomende jaren veel ontwikkelingen plaatst in de groene chemie en dataopslag. De afgelopen jaren hebben veel energie-producerende bedrijven zich in Groningen Seaports gevestigd. Momenteel dient de volgende golf zich in; ondernemingen die actief zijn in de energietransitie en de aanlanding van elektriciteit.

VOLOP MOGELIJKHEDEN VOOR TECHNISCHE PROFESSIONALS

De Eemshaven is booming en de aankomende jaren staan er meerdere toonaangevende industrieprojecten gepland. Als detacheerder met een specialisatie in de infra, bouw en industrie & engineering zit Or-Quest hier natuurlijk bovenop. Wij hebben dan ook een ruim aanbod aan top vacatures voor technische professionals in de regio Eemshaven.

OPEN SOLLICITATIE

Zit er geen vacature voor jou tussen, maar ben jij wel op zoek naar een baan in de bouw, infra of industrie & engineering in de Eemshaven? Stuur ons dan een e-mail met je cv en/of motivatie en wij gaan voor jou op zoek naar een top baan bij de mooiste werkgevers van Nederland.

Geïnteresseerd in een vacature buiten de Eemshaven? Bekijk dan hieronder onze laatste vacatures in de bouw, infra en industrie en engineering.