Laboratoriumanalist

Wat ga jij doen als Laboratoriumanalist?

Als Laboratoriumanalist zorg jij dat de kwaliteit van de producten hoog blijft. Dat doe je door fysische, microbiologische en chemische kwaliteitstesten uit te voeren. Deze testen voor je uit op monsters die worden opgestuurd uit andere laboratoria. Dit zijn meestal grondstoffen, verpakkingen of eindproducten. Concreet is jouw takenpakket als volgt:

 • Het uitvoeren van fysische, microbiologische en chemische kwaliteitstesten, zowel zelfstandig als met een team;
 • Na het uitvoeren van deze kwaliteitstesten zorg je ervoor dat de resultaten goed worden gedocumenteerd en ingevoerd in het ERP-systeem;
 • Je bent verantwoordelijk voor een gestructureerd en hygiënisch laboratorium en werkt binnen de veiligheidseisen.

Wat vragen we van jou als Laboratoriumanalist?

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van chemische, microbiologische of analytische laboratoriumtechniek;
 • Je gaat accuraat te werk en kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je wilt jezelf en het lab waarin je werkt graag doorontwikkelen;
 • Je bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels.

Waar ga jij aan de slag als Laboratoriumanalist?

Je komt terecht in een grote organisatie die zich bezighoudt met het produceren van natuurlijke geneesmiddelen. Dat doen ze in Nederland, maar ook internationaal als onderdeel van een groep. Het laboratorium waar jij komt te werken is kleinschaliger, met kleine projectteams. Tijdens jouw werk ga je zowel in deze projectteams als individueel aan de slag.

Wat is de rol van Or-Quest?

Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van bouw, infra en industrie. Wij bieden jou:

 • Een fulltime dienstverband;
 • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 2.400 en € 3.500 (o.b.v. 40 u/pw), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Aanstelling voor één jaar met de intentie dit te verlengen tot onbepaalde tijd;
 • Een prettige werkomgeving binnen een enthousiast team van professionals.

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature en herken jij jezelf in bovenstaande kenmerken? Solliciteer dan direct en ga aan de slag als Biostatisticus in Groningen.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.