Uitvoerder Bouw - ZZP

Wat ga jij doen als Zelfstandig Uitvoerder Bouw?

Als Zelfstandig Uitvoerder Bouw word jij verantwoordelijk voor de realisatie van diverse projecten. Deze lopen uiteen van verbouwingen voor de particulier tot grote complexe projecten voor de zakelijke markt. In deze functie aan jou de taak om deze projecten soepel te laten verlopen. Je bent van nature iemand die graag het voortouw neemt en je voelt je verantwoordelijk voor het team. Je motiveert het team op een coachende wijze en bepaald het tempo op de bouwplaats.

Je werkzaamheden concreet:

  • Aansturen van het projectteam zodat het project veilig en volgens de planning verloopt;
  • Begeleiden van collega’s en coördineren van de werkzaamheden van de onderaannemers;
  • Aanspreekpunt voor de projectleider, de opdrachtgever en de omgeving;
  • Zorgdragen voor de veiligheid op de projectlocatie.

Wat vragen wij van jou als Zelfstandig Uitvoerder Bouw?

  • Een afgeronde mbo of hbo opleiding richting Bouwkunde;
  • Minimaal vier jaar werkervaring als uitvoerder;
  • Kennis en ervaring met grote en complexe bouwprojecten;
  • Goede leiderschapskills.

Waar ga jij je opdrachten uitvoeren?

Voor diverse projecten in de bouw zijn wij momenteel op zoek naar een Zelfstandig Uitvoerder Bouw op ZZP-basis. De projecten vinden plaats in het Noorden en het Midden van het land en de opdrachtgevers variëren van aannemers tot ingenieursbureaus.

Wat is de rol van Or-Quest?

Als interim kracht verhuur jij jezelf aan Or-Quest, maar word je door ons uitgeleend aan een opdrachtgever. Op deze manier blijf je zelfstandig, maar met de zekerheid van een goed inkomen. Dit doen wij inmiddels tien jaar, zowel voor starters als voor ervaren krachten. Wij bieden je dan ook een ruime keuze aan mooie projecten binnen de bouw, infra en industrie.

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij jou allerlei mooie projecten aanbieden bij verschillende opdrachtgevers in de infra, bouw en industrie. Projecten die (tijdelijk) extra capaciteit nodig hebben of gebruik kunnen maken van jouw specifieke expertise.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze opdracht en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en reageer bij ons als Zelfstandig Uitvoerder Bouw in de regio Heerenveen!