Werkvoorbereider Renovatie

Wat ga je doen als Werkvoorbereider Renovatie?

Als werkvoorbereider renovatie heb je passie voor techniek en krijg je energie van het oppakken van gecompliceerde uiteenlopende zaken. Als werkvoorbereider renovatie draag je zorg voor het garanderen van de restlevensduur van bestaande kunstwerken.

Samen met je team zorg jij voor de planning, werkvoorbereiding en coördinatie van de civiele betonwerkzaamheden. Dit volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen. Je denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze, waarna je de nodige werkplannen opstelt. Hiervoor voer je overleg met verschillende disciplines en stakeholders. Je gaat met overzicht en verantwoording te werk en stelt de planning van de uit te voeren werkopdrachten op richting de uitvoering. Tevens bepaal je op basis van de werkzaamheden de benodigde mensen, middelen en materialen. Aan de inkoopafdeling lever jij de input, zodat zij de juiste materialen inkopen en geleverd worden. Kortom: een uitdagende en gevarieerde job!

Wat bieden wij jou als Werkvoorbereider Renovatie?

 • Een fulltime dienstverband;
 • Een aansprekend salaris tussen de € 3.250 en € 3.500 (o.b.v. 40u/p.m.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen op gebied van hardskills of softskills via de Or-Quest Academy;
 • Alle ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatieven;
 • Een informele werksfeer in een hecht projectteam.

Wat vragen wij van jou als Werkvoorbereider Renovatie?

 • Afgeronde mbo- of hbo opleiding, richting Civiele Techniek;
 • Kennis en ervaring met renovatie van kunstwerken is een pré;
 • Jij bent communicatief, resultaatgericht, stressbestendig en kostenbewust.

Daarnaast stel jij je als werkvoorbereider op als teamspeler en beschik je over analytisch vermogen.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.