HBO Starter Werktuigbouwkunde

Waarom wil jij als HBO Starter Werktuigbouwkunde aan het werk?

Heb jij bijna je HBO Werktuigbouwkunde diploma op zak en is het tijd voor jouw eerste serieuze stap op de arbeidsmarkt? Bij Or-Quest helpen wij jou graag aan een werkplek waar jij jouw talenten optimaal kunt benutten en ontwikkelen. Ontdek als HBO starter Werktuigbouwkunde waar jouw hart écht sneller van gaat kloppen. Ga aan de slag bij een grote organisatie in de machine- en/of apparatenbouw of bij een productiebedrijf. Of ligt jouw interesse meer bij de industriële automatisering, duurzame energie, installatietechniek of bij de maritieme sector? Or-Quest beschikt over een groot netwerk in de bouw, infra en industrie en wij garanderen een geschikte werkplek voor jou te vinden. Benieuwd hoe wij dit doen en hoe wij te werk gaan? Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat ga jij doen als HBO Starter Werktuigbouwkunde?

De werkzaamheden zijn uiteraard afhankelijk van je functie. Zo kun jij aan de slag als engineer of technisch tekenaar. Maar ook als werkvoorbereider, calculator, projectleider, uitvoerder of als monteur. Ieder inwerktraject bij onze opdrachtgever is uniek. Alleen één ding is zeker: jouw kansen en mogelijkheden zijn grenzeloos en alles staat in het teken van jouw ontwikkeling. Je krijgt niet alleen bij de opdrachtgever de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en ontdekken wat jij écht leuk vindt, maar ook bij Or-Quest kun jij jezelf verder ontwikkelen. Zo kun je gratis trainingen volgen in de Or-Quest Academy en hebben wij een opleidingsbudget voor jou t.w.v. € 1.000,- gereserveerd.

Wat bieden wij jou als HBO Starter Werktuigbouwkunde?

 • Een uitstekend salaris tussen de € 2.500 en € 2.800 (o.b.v. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000,-;
 • Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Werken bij een organisatie waar jouw hart sneller van gaat kloppen en jij je talenten optimaal kunt benutten;
 • Toegang tot de Or-Quest community tijdens trainingen, seminars en jaarlijkse evenementen als de zomer BBQ en Kerstbomenborrel.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een (bijna) afgeronde hbo opleiding richting Werktuigbouwkunde;
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als je softskills;
 • Een positieve werkhouding en je kan niet wachten om je eerste serieuze stap op de arbeidsmarkt te maken.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

Wat kun je van Or-Quest verwachten?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.