Product Ontwikkelaar

Wat ga jij doen als Product Ontwikkelaar?

Als product ontwikkelaar hou jij je bezig met het bepalen van toevoegingen en verbeteringen voor de huidige producten en productfamilies. Daarnaast denk jij ook na over een volgende generatie aan producten. Om dit te kunnen uitvoeren maak jij gebruik van productkennis, marktontwikkeling, operationele feedback en innovaties. Dit weet jij te vertalen naar product definities. Jij werkt veelal samen met diverse afdelingen binnen de organisatie om zo alle eisen en wensen zo goed mogelijk te vertalen in een product.

Waar ga jij aan de slag?

In deze uitdagende functie ga jij aan de slag bij een internationale, middelgrote onderneming die systemen ontwikkelt en ontwerpt voor de offshore markt en maritieme sector. De focus ligt met name op duurzame energie. Onze opdrachtgever levert systemen voor het veilig overbrengen van vracht en personeel. Het gehele traject, van ontwerp tot en met installatie en service wordt in eigen huis uitgevoerd. Bij de organisatie werken ruim 150 medewerkers.

Jij komt te werken op de afdeling business & product development. Binnen deze afdeling hou jij je samen met een groep enthousiaste en creatieve collega’s bezig met de eisen, wensen en prioriteiten van ontwikkelingen en verbeteringen aan de producten.

Wat bieden wij jou als Product Ontwikkelaar?

 • Een uitdagende fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto (o.b.v. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden;
 • Exclusieve toegang tot netwerkevents en vak gerelateerde workshops via de Or-Quest Academy;
 • Een leuke functie binnen een dynamische internationaal specialist binnen de maakindustrie.

Wat vragen wij van jou als Product Ontwikkelaar?

 • Een afgeronde technische hbo-opleiding op het gebied van product engineering, development en/of R&D;
 • Jij kunt concepten, ideeën en specificaties overbrengen naar diverse stakeholders;
 • Je hebt affiniteit met producten voor de offshore en duurzame ontwikkeling.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Solliciteer dan direct als product ontwikkelaar in de regio Drachten.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.