Werkvoorbereider Klimaattechniek

WAAROM WIL JIJ ALS WERKVOORBEREIDER KLIMAATTECHNIEK AAN HET WERK?

Als Werkvoorbereider Klimaattechniek heb je een afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de projecten op het gebied van klimaattechniek. In deze functie krijg je als starter de ruimte om je te ontplooien tot een top werkvoorbereider, met ervaringen binnen de klimaattechniek.

De organisatie waar je voor komt te werken is een integrale technische dienstverlener, bestaande uit vijf complementaire businessunits. Alle 200 medewerkers zijn stuks voor stuk allemaal trots op het bedrijf. Elkaar inspireren en motiveren, dat is waar iedereen van de organisatie in gelooft. Een nuchtere organisatie die niet roept dat ze goed zijn, maar het elke dag opnieuw bewijzen. Alle collega’s denken samen, werken samen en delen samen.

WAT GA JIJ DOEN ALS WERKVOORBEREIDER KLIMAATTECHNIEK?

In deze functie als werkvoorbereider heb je een aantal hoofdtaken:

 • Het opstellen van projectplanningen;
 • De opgestelde projectplanningen verstrekken en controleren;
 • Het bestellen en controleren van de benodigde materialen;
 • Het coördineren van de transport van de materialen;
 • Assisteren van de projectleider bij het verzamelen van informatie m.b.t. inkopen en meerwerken.

WAT BIEDEN WIJ JOU ALS WERKVOORBEREIDER KLIMAATTECHNIEK?

In deze functie krijg jij als starter op de arbeidsmarkt de kans om je te ontplooien tot een echte werkvoorbereider. Wat wij jou bieden in de functie als werkvoorbereider:

 • Een marktconform salaris tussen de € 2.000 en € 2.500 (o.b.v.. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en goede interne doorgroeimogelijkheden.
 • Een positieve werksfeer in een nuchter, gemotiveerd team.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER KLIMAATTECHNIEK?

 • Afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
 • Werkervaring als werkvoorbereider of ervaring binnen de klimaattechniek is een pré.

Daarnaast is het van belang dat je als werkvoorbereider structuur kan aanbrengen en deze kan bewaken.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Klimaattechniek in Zwolle.