Junior Technisch Tekenaar

Waarom wil jij als Junior Technisch Tekenaar aan het werk?

Als Junior Technisch Tekenaar ga je aan de slag in het team Dataverwerking wat onderdeel is van de afdeling Engineering en Aanleg. De afdeling is verantwoordelijk voor de engineering en uitvoering van de netwerken bij vervanging of uitbreiding van maatwerkaansluitingen, huisaansluitingen en hoofdnetten elektra en gas. Je komt terecht in een leuk team met 20 directe collega’s. Allen met een technische achtergrond.

In deze leuke functie kom je te werken voor een van de grootste nutsbedrijven van ons land. De organisatie is een van de koplopers van de energietransitie in Nederland en zet volop in op duurzame groene energie.

Wat ga jij doen als Junior Technisch Tekenaar?

Als Junior Technisch Tekenaar krijg jij alle tijd om je het vak eigen te maken. Je start met drie inhoudelijke trainingen op het gebied van geografische informatie systemen (GIS). Na deze trainingen word je door het interne team verder bijgestaan in je ontwikkeling. In een opleidingstraject van 1,5 jaar krijg jij de mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot volwaardig Technisch Tekenaar. Na dit opleidingstraject kun jij je ontwikkeling verder door zetten naar Dataspecialist.

Wat bieden wij jou als Junior Technisch Tekenaar?

 • Een uitdagende functie in een fulltime dienstverband;
 • Een uitstekend salaris tussen de € 2.000 en € 2.500 (o.b.v. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, een telefoon en een leaseauto;
 • Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden;
 • Exclusieve toegang tot netwerk events en vak gerelateerde workshops via de Or-Quest Academy;
 • Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde technische mbo-opleiding niveau-4 of hoger;
 • Kennis van de basisfuncties van AutoCAD;
 • Ervaring met GIS is een pré;
 • Een geldig rijbewijs B.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.