Civiel Werkvoorbereider

Waarom wil jij als Civiel Werkvoorbereider aan het werk?

Als Civiel Werkvoorbereider ga jij aan de slag bij een van de meest ambitieuze gemeentes van het Noorden. Je komt te werken in een hecht team met ruim 250 medewerkers met verschillende talenten, vaardigheden en achtergronden. De belangrijkste pijlers van de gemeente zijn: groen, leefbaar, ondernemend, duurzaam en transparant.

Qua werkzaamheden ga jij aan de slag met zeer uiteenlopende projecten. Hierbij kun je denken aan reconstructies, bouw- en woonrijp maken, rioleringen, onderhoudsprojecten voor wegen en kunstwerken. Je krijgt hierdoor verschillende projecten waar jij aan werkt en veel afwisseling en dynamiek in je functie.

Wat ga jij doen als Civiel Werkvoorbereider?

 • Verzamelen, voorbereiden en controleren van alle projectgegevens op financieel, technisch en administratief vlak;
 • Opstellen van bestekken, calculaties en aanbestedingen voor de uitvoering;
 • Het aanvragen van vergunningen, ontheffingen en klic-aanvragen bij de betrokken instanties;
 • Communiceren met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers.

Als Civiel Werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleiders binnen de gemeente. Ook schakel je veelvuldig met opzichters en collega werkvoorbereiders. Gezamenlijk bespreken jullie de gerelateerde vraagstukken binnen de openbare ruimte en zo gaan jullie samen op zoek naar de meest passende oplossingen.

Wat bieden wij jou als Civiel Werkvoorbereider?

Als Civiel Werkvoorbereider krijg jij een veelzijdige tijdelijke functie met uitzicht op een vast contract. Je gaat aan de slag op de infra afdeling bij de gemeente. Hier is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kom je terecht binnen een ervaren en hecht team. Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en competenties kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €4.000,- per maand;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform regelingen en cao gemeente;
 • 36-urige werkweek met een grote mate van flexibiliteit;
 • Mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelingen via de Or-Quest Academy.

Wat vragen wij van jou?

 • Hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring;
 • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding richting Civiele Techniek;
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met Microstation en Autocad;
 • Kennis van RAW-systematiek inclusief bestekprogramma Bakker & Spees.

Als Civiel Werkvoorbereider ben je veel in contact met zowel interne- als externe stakeholders. Hierdoor ben jij communicatief en sociaal vaardig en weet jij goed te schakelen tussen verschillende belangen.

 

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.