Salesmanager Installatietechniek

Wat ga jij doen als Salesmanager Installatietechniek?

Als salesmanager installatietechniek ga jij zelfstandig op pad en ben jij actief op de markt van cv-installaties en warmwatertoestellen. Deze producten weet jij te verkopen aan bestaande en nieuwe klanten. Door jouw sociale vaardigheden en opgedane technische kennis is dit voor jou geen probleem. Concreet bestaan jouw werkzaamheden uit;

 • Je ondersteunt de binnendienst bij het opstellen van offertes en je zorgt voor de opvolging hiervan;
 • Jij vertaalt de klantwens te vertalen naar een passende oplossing of mogelijke ontwikkelprojecten;
 • Het bieden van technische en commerciële begeleiding aan installateurs en opdrachtgevers;
 • Rapporteren en adviseren aan de directeur en ontwikkelt gezamenlijk de salesstrategie.

Waar ga jij aan de slag?

Jij gaat aan de slag voor een organisatie dat zich bezighoudt met de productie en ontwikkeling van gasgestookte installaties en warmtetoestellen voor diverse utiliteit- en industrieprojecten over de hele wereld. Ook richten zij zich hierbij op duurzaamheid en innovatie. Wegens groei zijn zij op dit moment zoekende naar een salesmanager die opdrachtgevers weet te helpen.

Wat bieden wij jou als Salesmanager Installatietechniek?

 • Een uitstekend salaris tussen de € 3.000 en € 5.000 (o.b.v. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Werken bij een groeiende organisatie met korte communicatielijnen;
 • Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en diverse doorgroeimogelijkheden.

Wat vragen wij van jou als Salesmanager Installatietechniek?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van commercie of techniek;
 • Je beschikt over relevante werkervaring;
 • Een open en positieve houding en communicatie.

Herken jij jezelf in bovenstaande kenmerken en wil jij graag aan de slag voor een groeiende organisatie met vele diverse projecten? Solliciteer dan direct en ga aan de slag als salesmanager in de instalatietechniek in de regio Zuid-Nederland.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.