Technisch Beheerder Installatietechniek

Wat ga jij doen als Technisch Beheerder Installatietechniek?

Als technisch beheerder installatietechniek ben jij het voor klanten, medewerkers en monteurs. Daarnaast heb jij de belangrijke taak om klanten advies te geven. Jouw brede takenpakket bestaat  verder uit;

 • Het opstellen van offertes;
 • Het aansturen van jouw onderhoudsteam;
 • Beheren van de planning en het controleren hiervan;
 • De eisen van de klant omzetten in werkelijkheid,

Waar ga jij aan de slag als Technisch Beheerder Installatietechniek?

Jij gaat aan de slag bij een grote technische dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Jij gaat aan de slag voor de vestiging in Deventer waar jij je samen met 130 collega’s inzet voor veel diverse projecten. De locatie in Deventer is verdeeld in vijf verschillende afdelingen. Zo heb je technisch beheer, zwembaden, klimaat, elektra en brandbeveiliging. Samen met jouw team zet jij je in om diverse klanten te voorzien van de juiste installaties

Wat bieden wij jou?

Naast het inzetten van je technische kennis en ervaringen, krijg je ook de kans om je op termijn te specialiseren of door te groeien in de organisatie. Wat wij jou bieden in de functie als projectleider werktuigbouwkunde:

 • Een meer dan marktconforme salaris tussen de € 2.500 en € 4.000 (o.b.v.. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en goede interne doorgroeimogelijkheden.
 • Een positieve werksfeer in een nuchter, gemotiveerd en prettig team.

Wat vragen wij van jou als Technisch Beheerder Installatietechniek?

 • Je beschikt over een relevante studie op hbo- of mbo-niveau;
 • Jij kunt goed schakelen en haalt er veel energie uit om aan veel diverse projecten te werken;
 • Uitgebreide technische kennis en ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Solliciteer dan direct en ga aan de slag als Technisch Beheerder Installatietechniek in de regio Deventer.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als technisch Projectleider Utiliteit in regio Groningen.