Technisch Ontwikkelaar Werktuigbouwkunde

Wat ga jij doen als Technisch Ontwikkelaar Werktuigbouwkunde?

Als technisch ontwikkelaar werktuigbouwkunde hou jij je met name bezig met het maken van een onderscheiden werktuigbouwkundig ontwerp. Naast het ontwikkelen van deze ontwerpen zorg jij ervoor dat jouw ontwerpen realiseerbaar zijn. Concreet bestaan jouw taken hierbij uit;

 • Samen met de opdrachtgever of partners vanuit je installatietechnische achtergrond participeren in bouw- en ontwerpteams;
 • Het bedenken en aansturen van het ontwerp van een duurzaam installatieconcept waarop de haalbaarheid en de juiste kostprijs worden bepaald;
 • Het opstellen van het plan van aanpak en de planning;
 • Het leveren van een bijdrage aan diverse verbetertrajecten;
 • Het ondersteunen van de calculatie afdeling met het maken van de begroting.

Waar ga jij aan de slag als Technisch Ontwikkelaar Werktuigbouwkunde?

Jij gaat aan de slag voor een grote organisatie die gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen, onderhouden van (duurzame) gebouwen en infrastructuur. Dit doen zij voor vele diverse opdrachtgevers in de publieke en private sector.

Wat bieden wij jou?

Naast het inzetten van je technische kennis en ervaringen, krijg je ook de kans om je op termijn te specialiseren of door te groeien in de organisatie. Wat wij jou bieden in de functie als technisch beheerder:

 • Een meer dan marktconforme salaris tussen de € 4.500 en € 7.500 (o.b.v.. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en goede interne doorgroeimogelijkheden.
 • Een positieve werksfeer in een nuchter, gemotiveerd en prettig team.

Wat vragen wij van jou als Technisch Ontwikkelaar Werktuigbouwkunde?

 • Je beschikt over een relevante studie op hbo- of mbo-niveau;
 • Jij kunt goed schakelen en haalt er veel energie uit om aan veel diverse projecten te werken;
 • Uitgebreide technische kennis en ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Solliciteer dan direct en ga aan de slag als Technisch Ontwikkelaar Werktuigbouwkunde in de regio Apeldoorn.

Or-Quest verbindt Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij werken vanuit een zogeheten detavast constructie. Na een dienstverband van een jaar is het mogelijk om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever of bij Or-Quest. In onze animatiefilm leggen wij jou alles uit over deze constructie, hoe wij te werk gaan en wat ons uniek maakt.

WAT KUN JE VAN OR-QUEST VERWACHTEN?

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en persoonlijk kennis te maken. Vanaf dat moment gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Dat kan bij de opdrachtgever zijn waar je hebt gesolliciteerd, maar wellicht ook bij een ander bedrijf. Wij zetten ons in ieder geval volledig in om jou werkgeluk te laten ervaren. Dit doen wij door onze kernwaarden in te zetten:

 • Vindingrijk: wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.
 • Bloedfanatiek: door door te gaan waar anderen stoppen, en door onze winnaarsmentaliteit, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
 • Aandachtig: denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als technisch Projectleider Utiliteit in regio Groningen.