Seminars

Or-Quest is een detacheerder met een schat aan ervaring en contacten in de bouw, infra, industrie en engineering. Als Gouden Kracht helpen we jou door deze kennis en ons netwerk met jou te delen. Hiermee investeren we in jouw toekomstwaarde. Voor extra back-up kun jij namelijk continu terugvallen op de Or-Quest peer to peer base: ons omvangrijke netwerk van collega- en alumni-Gouden Krachten, kenniscentra en vakexperts.

Naast gezellige events, organiseert Or-Quest verscheidene seminars. Tijdens deze sessies wordt een actueel thema uit de bouw, infra of industrie en engineering aangesneden. Naast een inhoudelijke sessie is dit voor jou als professional een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken met andere Gouden Krachten en opdrachtgevers.

Bekijk onze events

‘Circulariteit wat een gezwam’

In samenwerking met Onlanders organiseerde Or-Quest oktober 2019 het seminar “Circulariteit wat een gezwam”. Het event stond in het teken van innovaties in duurzaam ondernemen. Spreker Cees Frankruijter mocht ruim 85 mensen uit de bouw, infra en technieksector meenemen met zijn verhaal. Daarna konden de ondernemers zelf het initiatief nemen om te discussiëren over een oplossing voor het duurzaam ondernemen. Bekijk hieronder een impressie van het event.