Over Or-Quest

Or-Quest detacheert hoger opgeleide professionals op mooie banen en projecten binnen de bouw, infra en industrie & engineering. Dat doen we sinds 2010. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en industrie & engineering. Vaklieden met operationele en leidinggevende skills die de technologiesector nog mooier maken. Dat is geen geringe ambitie. Daarom kijken we voorbij de grenzen van detachering. Or-Quest leidt op. Wij zorgen dat goed technisch personeel uitgroeit tot het beste technisch personeel. Tot Gouden Krachten voor de technologische uitdagingen van straks. Dat is waar we goed in zijn en wat we leuk vinden: mensen verbinden en talent doen groeien om technische projecten tot een doorslaand succes te maken.

GOUDEN KRACHTEN IN BOUW, INFRA, INDUSTRIE EN ENGINEERING

Kandidaten van Or-Quest hebben niet gewoon een sterk profiel. Ze hebben gouden groeipotentie. We selecteren onze professionals uit onze omvangrijke database met kwalitatief hoogwaardige technici. Onze knowhow, doorzettingsvermogen en ervaring maakt dat wij het verschil maken. Maar, ook onze passie voor techniek en de drive om vooruit te komen helpt ons hierbij. Onze Gouden Krachten zijn veelal direct inzetbaar. En in negen van de tien gevallen mondt dit uit in een vast contract. Gewoon, omdat ze Gouden Krachten blijken voor opdrachtgevers.

WIJ ZIJN OR-QUEST

Aangenaam! Wij geloven dat het moeilijk is om iemand te verslaan die altijd blijft doorzetten. Daarom hebben de consultants van Or-Quest de juiste mentaliteit. En rennen we het vuur uit de sloffen voor onze relaties. En doen we er alles aan om iemand blij te maken. Of dat nou met een mooie baan is of met een goede medewerker. Met ieder ons eigen specialisme binnen de technische arbeidsmarkt brengen we bedrijven, projecten én professionals verder. Wij geloven in onze mensen. Daarom investeren we in hun groei. Zodat ze hun eretitel waarmaken: Gouden Krachten voor onze opdrachtgevers. En sterker nog: Gouden Krachten die de wereld van bouw, infra en industrie & engineering nog mooier maken.

INTERNE VACATURES

Ben jij een echte matchmaker? Stem je vraag en aanbod feilloos op elkaar af? Of ben je goed met geld en voel jij je altijd verantwoordelijk? Wij zijn vaak op zoek naar collega’s voor functies als consultant of recruiter, maar natuurlijk ook naar medewerkers voor onze backoffice. Wij werken met een jong en ambitieus team om onze Gouden Krachten bij onze opdrachtgevers in Noord- en Midden-Nederland te plaatsen en begeleiden. Met ieder ons eigen specialisme binnen de technische arbeidsmarkt brengen we bedrijven, projecten én professionals verder. Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet tot snel! Zit er geen vacature voor je tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

INTERNE VACATURES:

Consultant
Managing Consultant