Or-Quest zet zich in op het gebied van renewable energy!

Wanneer jij een duurzame baan hebt lever jij door het uitvoeren van jouw taken een bijdrage aan het welzijn van mens, dier en klimaat. Door het uitvoeren van jouw functie werk jij actief mee aan het verbeteren van de wereld. En wie wil dat nou niet? Daarom dat Or-Quest zich vanaf nu ook inzet voor het invullen van vacatures op het gebied van renewable energy.

Het belang van groene functies

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We zijn steeds meer bezig met het scheiden van afval,  zonnepanelen plaatsen, het kopen van biologische groenten of misschien zelfs wel elektrisch rijden. Oftewel duurzaam leven doen we steeds beter. Maar hoe zit dit op het werk? Hier gaat dat namelijk verder dan de groene details zoals het scheiden van afval. Wanneer jij een duurzame functie hebt lever jij bij aan het grotere geheel. Denk hierbij aan het helpen bij de aanleg van zonneparken, windmolenparken of het adviseren van bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Jij bent uiteindelijk degene die bijdraagt aan een groene toekomst.

Afwisselende en uitdagende functies

Bij Or-Quest koppelen wij jou graag aan de voor jou geschikte groene functie. Door de toenemende vraag aan personeel in de duurzame sector hebben wij veel vacatures openstaan. Kijk eens tussen onderstaande vacatures of er een nieuwe uitdaging tussen zit!