Traineeships

Or-Quest wil waarde toevoegen in de sectoren bouw, infra en industrie, door de talenten van onze Gouden Krachten optimaal te benutten en ontwikkelen. Want wij geloven dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen. Daarom bieden wij Or-Quest Traineeships aan.

In de Or-Quest Traineeships krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot bijvoorbeeld een BIM Modelleur, een AutoCAD Tekenaar of misschien wel een Uitvoerder. Want in samenwerking met de opleidingspartners van Or-Quest gaan we jou opleiden in jouw droomfunctie. En dat terwijl je tegelijkertijd ervaring op doet in het werkveld bij meerdere opdrachtgevers in de bouw, infra of industrie.

Afgestudeerd, hoe nu verder?

Net afgestudeerd van je hbo-opleiding bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde of een andere technische studie? Dan is dit je kans op mee te doen aan de Or-Quest Traineeships! Want op deze manier kun je werken én leren tegelijkertijd. Dit geeft je de kans om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

Neem voor de mogelijkheden en voorwaarden contact met ons op.

De voordelen van de Or-Quest Traineeships

  • Je wordt in een korte tijd klaargestoomd voor de arbeidsmarkt;
  • Een voorsprong in de arbeidsmarkt, waardoor je binnen no-time aan de slag kunt;
  • Veel afwisseling omdat je aan verschillende projecten werkt, bij verschillende werkgevers in het noorden en midden van Nederland;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en zekerheid op een werkplek waar jij jouw talenten optimaal in kunt zetten;
  • Naast de traineeships krijg je ook gratis toegang tot de Or-Quest Academy en seminars.