Or-Quest sponsor van Schaatsteam Bouw en Techniek

Sinds het ONK op de Weissensee siert het logo van Or-Quest de pakken van Schaatsteam Bouw & Techniek en zijn we sponsor van dit prachtteam. 

sponsor

“Met trots kondigen wij dat Or-Quest vanaf heden sponsor is van het Schaatsteam Bouw & Techniek”, aldus Or-Quest directeur Jelmer Spijksma.

De keuze om het marathonteam Schaatsteam Bouw & Techniek te sponsoren lag voor de hand. “Met deze sponsoring vergroten wij de naamsbekendheid van Or-Quest. Daarnaast laten wij met deze samenwerking zien waar Or-Quest voor staat. Net als bij topsport, vraagt arbeidsbemiddeling in de huidige arbeidsmarkt namelijk om een echte topsportmentaliteit. Inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn van cruciaal belang voor succes!”

Winnaars

Bovenstaande vereisten zijn ook van doorslaggevend belang voor het marathonschaatsen, waardoor de keuze voor sponsoring in deze tak van sport snel gemaakt was. “De jongens van Schaatsteam Bouw & Techniek zijn zeer ambitieus en hebben een echte winnaarsmentaliteit, iets dat goed aansluit bij de enorme drive die binnen Or-Quest heerst!” Schaatsteam Bouw & Techniek heeft in het verleden al aangetoond zeer succesvol te zijn in het marathonschaatsen. Zowel de achtste als de tiende wedstrijd om de KPN Marathon Cup werden gewonnen door de formatie. Schaatsteam Bouw & Techniek bestaat uit de rijders: Bart de Vries, Mats Stoltenborg, Robert Post, Remco Schouten, Kars Jansman, Jordy Harink en Bart Swings.

Lees hier meer over het team!

Schaatsteam Or-Quest Bouw en Techniek