Or-Quest nu ook te vinden bij Watercampus Leeuwarden!

Or-Quest is vanaf heden ook te vinden bij de Watercampus in Leeuwarden. Een unieke locatie, op loopafstand van het trein- en busstation, en nabij het centrum van de stad. Onze flexplek bevindt zich in de voormalige Johannes de Doperkerk, die in 2008 compleet verbouwd is en hiermee een tweede leven heeft gekregen. Het markante gebouw is namelijk nu optimaal geïntegreerd in de watertechnologiecampus van de tegenoverliggende Hogeschool Van Hall Larensteijn.

watercampus

Watercampus

Watercampus biedt ondernemingen op het gebied van watertechnologie een aantrekkelijke en moderne kantoorruimte. Een ruimte voorzien van alle voorzieningen die ze nodig hebben om kennis te delen en te groeien. De campus is het knooppunt van de Nederlandse watertechnologiesector en heeft de ambitie om deze rol te vervullen voor heel Europa. Watercampus bestaat uit Wetsus, CEW en Water Alliance als managing partners. Gemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân, CIV Water en WAC, als partners.

Ontmoetingsplek

De organisatie organiseert samenwerkingen tussen (inter)nationale bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de watertechnologiesector. Om ideeën te creëren voor innovatie, onderwijs en ondernemerschap en daarmee de positie te versterken van de Europese watertechnologie. Daarnaast biedt de campus een unieke onderzoeksinfrastructuur en is een ontmoetingsplaats van wetenschappers en bedrijven uit heel Europa.

 

Or-Quest en watertechnologie

Or-Quest en Watercampus hebben een belangrijke gemeenschappelijke deler: kennis delen en groeien. Door onze Gouden Krachten te verbinden aan opdrachtgevers in de watertechnologie, helpen we organisaties om capaciteit te creëren en te anticiperen op de kennisvragen uit de markt. Daarnaast streven we continu naar groei en ontwikkeling. Hiervoor bieden we diverse trainingen aan in onze Academy, maar organiseren we ook seminars over relevante thema’s die spelen in de markt.

 

 

Locatie Leeuwarden

Door onze flexplek in het Watercampus kunnen de Gouden Krachten van Or-Quest direct kennis maken met de diverse organisaties die zich hier bevinden. Wij vervelkomen ze graag op afspraak, in de voormalige katholieke Johannes de Doperkerk, aan de Agora 4 te Leeuwarden. Voor de liefhebbers, op afspraak laten we je graag het prachtige monumentale pand van de Watercampus zien! Neem voor het plannen van een afspraak hier contact met ons op.