Or-Quest Interim

Bij Or-Quest verbinden wij zelfstandige ondernemers aan mooie opdrachten en/of projecten in de bouw, infra en industrie. Zodat jij jouw waarde kunt toevoegen in deze sectoren. Dat is waar wij bij Or-Quest naar streven. Op zoek gaan naar die perfecte opdracht en/of project voor jou, die leidt tot werkgeluk. Een waar je jouw talenten optimaal kunt benutten en ontwikkelen. Want wij geloven dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Als zelfstandige ondernemer verhuur jij jezelf aan Or-Quest, maar word je door ons uitgeleend aan een opdrachtgever. Op deze manier blijf je zelfstandig, maar met de zekerheid van een goed inkomen. Dit doen wij inmiddels tien jaar, zowel voor starters als voor ervaren krachten. Wij bieden je dan ook een ruime keuze aan mooie projecten binnen de bouw, infra en industrie. Projecten die (tijdelijk) extra capaciteit nodig hebben of gebruik kunnen maken van jouw specifieke expertise.

Bekijk alle opdrachten

Onze werkwijze

Bij Or-Quest beloven wij de juiste projecten en/of opdrachten voor jou als zelfstandig ondernemer te vinden. Wij doen er dan ook alles aan om dit waar te maken. Door onze creativiteit, fanatisme en empathisch vermogen. Wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om voor jou de juiste opdracht te vinden. We gaan door waar anderen willen stoppen, omdat we altijd willen winnen. Allemaal denkend vanuit jouw belangen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent en wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Projecten en opdrachten

Bij Or-Quest bieden we een ruim aanbod aan projecten en/of opdrachten aan in de vakgebieden bouw, infra en industrie. Wij gaan voor jou op zoek naar een perfecte opdracht of project, waar jij je talenten kunt benutten en ontwikkelen. Een kans waardoor jij als zelfstandige binnenkomt bij de mooiste bedrijven in Nederland. En de kans krijgt om te werken op grote en toonaangevende projecten en/of opdrachten. Of je nu een ervaren zelfstandig ondernemer bent of net begint binnen jouw vakgebied, wij vinden die perfecte opdracht voor jou.

Bekijk alle opdrachten

Hoe gaat het in zijn werk?

Als zelfstandig ondernemer verhuur jij jezelf aan Or-Quest, maar word je door ons uitgeleend aan een opdrachtgever. Op deze manier blijf je zelfstandig, maar met de zekerheid van een goed inkomen. Wanneer je een samenwerking aangaat met Or-Quest zorgen wij voor een goede driepartijenovereenkomst. Wanneer een project of opdracht is afgerond gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hierdoor heb jij altijd de zekerheid van werk. Je ontvangt je loon via Or-Quest en je krijgt van ons een persoonlijke coach. Hier kun je altijd bij terecht voor vragen en advies met betrekking tot je werk.

Voordelen om samen te werken met Or-Quest

  • Het werken op projectbasis biedt jou de kans om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Zo kun je in een relatief kort tijdsbestek veel ervaring opdoen.
  • Door het uitvoeren van verschillende opdrachten en/of projceten via Or-Quest kun je in een korte periode je netwerk uitbreiden.
  • Een vast inkomen tijdens je periode bij Or-Quest en een op maat gemaakte driepartijenovereenkomst.
  • Als zelfstandig ondernemer kun je gebruik maken van het netwerk van Or-Quest, onze community. Bijvoorbeeld tijdens onze seminars die georganiseerd worden. En niet te vergeten de jaarlijkse zomerBBQ en Kerstbomenborrel.

Bekijk alle opdrachten

Certificering

Bij Or-Quest zijn wij in het bezit van diverse certificaten om aan de kwaliteitsnormen te voldoen. Zo beschikken wij over een VCU certificaat, omdat wij het belangrijk vinden dat onze Gouden Krachten veilig en gezond bij de inleners aan het werk kunnen. Ook beschikken wij over een NEN 4400-1 certificaat om aan te kunnen tonen dat wij onze financiële zaken goed geregeld hebben. Daarnaast beschikken we ook over het SNA Keurmerk om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.