Or-Quest Drachten in een nieuw jasje!

Een inspirerende werkplek met een goed uitgeruste keuken en bar, geluidsdichte belhokjes, zit-sta-bureaus en comfortabele banken: Or-Quest Drachten heeft een volledige make-over ondergaan. “Op deze manier streven we ernaar dat onze medewerkers zich elke dag nog comfortabeler voelen tijdens kantooruren”, aldus Folkert, Business Manager bij Or-Quest. “Bovendien kunnen specialisten, potentiële collega’s en klanten nu een meer passende eerste indruk verwachten.” Na een uitgebreide renovatie was de officiële opening van het vernieuwde kantoor dan ook reden voor een feestelijke viering.”

Aan de slag op het nieuwe kantoor:

Tjeerd is inmiddels zo’n zes jaar Consultant bij Or-Quest en heeft hierdoor al heel wat uren op onze kantoren doorgebracht. “Als Consultant ben je continu aan het puzzelen. Je weet enerzijds wat er speelt bij de klant, waar behoefte aan is. Anderzijds ken je de specialist door en door. Goede matches maken is echt maatwerk. Je helpt aan de ene kant de klant een probleem op te lossen, terwijl je aan de andere kant de beste baan weet te vinden voor de specialist. Vaak is dat óók nog een baan waar die persoon in eerste instantie zelf niet aan zou denken. Dat maakt het nog waardevoller. Ik ben blij met onze nieuwe werkplek en kan niet wachten om iedereen hier te verwelkomen.”     

Robert Jan is acht jaar werkzaam bij Or-Quest. Als Managing consultant is hij nu verantwoordelijk voor het team Civiele techniek en Bouw. “Elke dag is anders en die afwisseling maakt het werk zo leuk. Ik zit kort op de bal, maar vind het belangrijkst dat iedereen in zijn of haar kracht komt te staan. Ons doel is om snel en adequaat de juiste specialisten aan het werk te hebben bij onze klanten. Als team kunnen we best fanatiek zijn, want die successen vieren we graag. Tegelijk leveren we op deze manier samen ook een bescheiden bijdrage aan een duurzamere toekomst. Dat we dit vanaf nu kunnen doen in een nieuw kantoor geeft mij weer frisse energie” 

Naast Tjeerd en Robert Jan heeft de Friese krijgsheer, vrijheidsstrijder en volksheld Pier Gerlofs Donia (1480-1520) oftewel ‘Grutte Pier’, een bijzonder plekje weten te bemachtigen bij Or-Quest in Drachten. Ook topsporters Epke Zonderland (‘Flying Dutchman’) en Suzanne Schulting sieren de muren zoals je op de eerdere foto’s al hebt kunnen zien. Deze lokale helden hebben stuk voor stuk hard gewerkt voor hun prestaties, maar behielden hun Noordelijke nuchterheid. Bij Or-Quest kunnen we ons goed vinden in deze waarden.

 Kom je snel een keer langs in ons nieuwe kantoor? 

 

 

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.