Or-Quest Academy

Naar behoefte leren en kennisdelen, zodat je altijd voorop loopt in jouw vakgebied. Dit kan bij de Or-Quest Academy. Een plek waar je met gelijkgestemden kunt sparren over onderwerpen uit jouw vakgebied. In de Or-Quest Academy bieden wij meerdere trainingen en workshops aan die jij kunt volgen. Het aanbod is gebaseerd op basis van de behoeften van onze Gouden Krachten en de ontwikkelingen in de vakgebieden bouw, infra en industrie.

Trainingen en workshops

Elk jaar bieden wij verschillende trainingen en workshops aan in de Or-Quest Academy. Zowel op persoonlijk- als op technisch vlak om je soft- als hardskills te verbeteren of verbreden. Als Gouden Kracht kun jij je hier gratis voor aanmelden. Als je nog niet bij Or-Quest in dienst bent, kun je deelnemen tegen een kleine vergoeding. Dit verschilt per training en wordt daarom per training vermeld.

De voordelen van het volgen van een workshop of training in de Or-Quest Academy:

  • Gratis je soft- en/of hardskills verbeteren of verbreden voor Gouden Krachten;
  • Professionele trainers uit de vakgebieden bouw, infra en industrie;
  • Persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling door het maximaal aantal deelnemers van 12 personen;
  • Een community waar je met gelijkgestemden kunt sparren;
  • Het uitbreiden van je netwerk door je mede- Gouden Krachten te leren kennen;
  • Leren in de avonduren, zodat je de volgende dag de kennis gelijk kunt toepassen.

Trainingen

Coaching

Werkgeluk vinden wij bij Or-Quest belangrijk. We willen niet alleen vacatures invullen, maar ook weten wat onze Gouden Krachten drijft en wat hen gelukkig maakt. Daarom maken wij altijd persoonlijk kennis met elkaar en stippelen we samen een zogeheten ‘goudkoers’ uit: jouw persoonlijke route naar werkgeluk. Dit alles doen wij met het oog op ontwikkeling, maar dan wel aangepast aan jouw behoeften. Naast trainingen en workshops volgen in de Or-Quest Academy kan jouw contactpersoon je ook helpen met die route naar werkgeluk. Zo staat je contactpersoon altijd voor je klaar om je te helpen. Hij of zij kan je aanmoedigen om bewust te werken aan ontwikkeling. Of samen naar trainingen kijken uit de Or-Quest Academy, of wellicht trainingen van andere partijen.