Natuurijs kan verloren seizoen marathonschaatsen goedmaken

Lange tijd lag de Nederlandse sportwereld stil vanwege de coronacrisis, maar veel is inmiddels weer opgestart, zoals het volleybal, korfbal en basketbal. Ze vallen onder de uitzondering van de topsportcompetities. Het marathonschaatsen werd echter definitief afgelast. Tot grote teleurstelling van de schaatsers. Zo is de teleurstelling bij de schaatser van schaatsteam Or-Quest Bouw en Techniek ook erg groot. Maar de hoop om nog wat meter te kunnen maken op natuurijs deze winter is groot. Dat zou een mooie afsluiting zijn van het seizoen.

natuurijs

Schaatsen op natuurijs maakt veel goed

De grootste reden waarom het marathonschaatsen is afgelast ligt aan de groepsgrootte. De schaatsers rijden namelijk met zeventig of tachtig man op een 400-meterbaan, die elkaar af en toe de baan uit duwen. Dat kan in deze tijd natuurlijk niet, maar wel heel frustrerend voor de schaatsers. Je wilt graag koersen en daar trainen ze ook hard voor. Nog wat meters maken op natuurijs zou veel goed maken aan het marathonseizoen van 2020-2021. Want de eerste marathonwedstrijd is pas weer in het nieuwe seizoen, in oktober.

Schaatsteam Or-Quest Bouw en Techniek

Dit seizoen (2020-2021) bestaat team Or-Quest Bouw en Techniek uit de schaatsers Bart de Vries, Jeroen Janissen, Marco van der Tuin, Daniel Niero en Daan Besteman. Daarnaast trainen dit jaar ook een paar aanstormende talenten mee, die uitkomen in de beloftendivisie. Dit zijn Chiel Smit, Mark Prinsen en Ids Bouma. Zij komen uit voor Schaatsteam Bouw en Tecnhniek. De trainer/coach van het team is Ron Neymann. Meer over het team lees je hier.

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.