Met partnership & ketensamenwerking kun je elkaar versterken

Rogier Paanakker, Business Unit Manager bij SPIE Nederland

“Alles wat wij doen voor onze klanten is maatwerk. Vandaar dat wij professionals zoeken die niet alleen verstand hebben van techniek, maar vooral ook het talent hebben om die techniek om te zetten naar maatwerk. Daarvoor zoeken we met regelmaat engineers die oplossingen kunnen bedenken, maar veel belangrijker nog; die kunnen méédenken. Engineers die we via Or-Quest op het juiste moment aan boord hebben.”

partnership

“SPIE Nederland behoort tot de top drie van technische dienstverleners in Nederland op het gebied van energie en communicatie. Wij begeleiden onze klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. Wij zijn een vraaggestuurde organisatie. Bij een vraag van een klant zetten wij de keten in werking. Daardoor is het lastig om op langere termijn in te schatten hoeveel mensen we nodig hebben. De ene week zijn we er nog van overtuigd dat we het ’t komende half jaar prima redden, de week erna vragen nieuwe projecten om extra mankracht. Mede door de Gouden Krachten van Or-Quest kunnen wij in korte tijd extra mankracht optuigen.”

Inspelen op pieken en dalen

“Onlangs hadden we een project waar ineens twee keer zo veel werk was dan vooraf ingeschat. Or-Quest ondersteunde ons om in te spelen op deze groei door op de kritische plekken een extra mannetje in te zetten. Dat werkt efficiënter omdat je het basisteam aanvult en geen compleet nieuwe organisatie hoeft neer te zetten. Ik verwacht dat die pieken en dalen in de vraag naar extra professionals alleen maar groter worden. Des te belangrijker dat we een partner hebben die meedenkt en ervaring heeft op dit gebied. Dat is voor ons het belangrijkste: bij Or-Quest weten ze waar ze het over hebben. Die kennis ontzorgt en straalt vertrouwen uit.”

Partnership en ketensamenwerking

“Vorig jaar hadden we hier op dagelijkse basis Gouden Krachten van Or-Quest rondlopen. Doel is om deze samenwerking in de toekomst dusdanig te versterken, zodat Or-Quest weet welke projecten er bij ons aan zitten te komen. Op die manier kunnen ze eerder op zoek naar de juiste mensen. De hele keten plukt daar z’n vruchten van. Wij als dienstverlener, maar ook onze klanten en eindgebruikers. Met partnership en ketensamenwerking kun je elkaar versterken.”

Nieuwsgierig geworden naar onze organisatie en benieuws wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of zend gelijk je vacature in.

Verstuur je vacature