Mandy Werker als Modelleur bij Heembeton

Een baan waarin Mandy zich kon ontwikkelen én al haar kennis in praktijk kon brengen, daar was ze naar op zoek. Bij Or-Quest was dit geen probleem want luisteren naar de wensen van de kandidaat is waar het bij Or-Quest om draait. Sinds begin oktober is Mandy daarom gestart bij Heembeton in Lelystad. Heembeton is een expert in het ontwikkelen en ontwerpen van prefab bouwsystemen. Heembeton begeleidt en adviseert vanaf de voorbereidende fase tot en met de montage en oplevering van het casco.

In haar nieuwe functie houdt zij zich bezig met het modelleren van diverse bouwtekeningen. “Als modelleur ben je eigenlijk de hele dag aan het puzzelen en in mijn geval met beton, dat maakt mijn functie erg leuk!”.

 

 

Een spannende stap met veel uitdagingen

Zo vertelt Mandy: “Een nieuwe stap zetten in iets waar je nog niet veel ervaring mee hebt is altijd spannend. Toen ik bij Heembeton binnen kwam voelde ik mij direct welkom. Ik heb veel leuke collega’s die mij altijd willen helpen. Binnen de organisatie staan ze open voor veranderingen en mag ik meedenken. Dit vind ik erg belangrijk want het laat je voelen dat je gewaardeerd wordt. Op dit moment zit ik nog in mijn inwerktraject, hierdoor word ik bij veel projecten betrokken. Zo hou ik mij bezig met het modelleren van veel verschillende woningen, erg leuk en afwisselend!”

Stappen nemen en mezelf blijven ontwikkelen

“In 2012 heb ik mijn havo afgerond en ben daarna begonnen aan de hbo-opleiding Bouwkunde. Hierna ben ik aan het werk gegaan bij een opleidingsinstituut voor makelaars en taxateurs. Binnen deze organisatie had ik een veelzijdige functie maar kon ik mijn opgedane kennis niet optimaal benutten. Vandaar dat ik naar Or-Quest ben toegestapt met de vraag of zij een functie voor mij hadden waarin ik al mijn kennis in de praktijk kon toepassen. ”

Een veelzijdige functie in een fijne werkomgeving

“Heembeton is een leverancier in prefab beton daarnaast bieden wij ook de montage en extra service aan. Doordat wij deze onderdelen op onze locatie maken kunnen wij zorgen dat een huis al in één dag staat. Als modelleur heb ik in dit proces een belangrijke taak. Als ik de tekeningen niet volgens de juiste regels heb gemaakt kunnen er grote fouten voorkomen in het verdere proces. Dit maakt mijn functie veelzijdig en uitdagend.”

Wil jij net als Mandy een werkplek vinden die volledig op jouw wensen aansluit en waar jij jezelf kan blijven ontwikkelen? Bekijk onze ruim 250 vacatures in de bouw, infra of industrie. Van junior tot senior functies, van werkvoorbereiders tot uitvoerders of van directievoerder tot projectleiders en modelleurs.

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.