Maak kennis met Wouter, Managing Consultant Infra

Vissen vanuit zijn vissersboot doet hij het liefst in zijn vrije tijd, maar bij Or-Quest voelt hij zich nu al als een vis in het water. Maak kennis met Wouter Holtkamp, Managing Consultant Infra in Drachten.

Wouter Holtkamp - Or-Quest

In elkaars vaarwater

‘Ik heb inmiddels ruim 13 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. In 2010 toen Jelmer begon met Or-Quest kwamen we elkaar vaak tegen als directe concurrenten. We zaten vaak in elkaars vaarwater. Alleen op het werk hoor, op het water ben ik hem nog nooit tegen gekomen. Ze zeggen wel eens: ‘If you can’t beat them, join them’. Ik zag hoe Or-Quest groeide en toen Jelmer mij benaderde voor de functie als Managing Consultant Infra, ben ik de uitdaging aangegaan. Met mijn ervaring hoop ik extra diepgang te creëren in de dienstverlening van Or-Quest en verder te professionaliseren. Het opbouwen en onderhouden van langetermijnrelaties staat hierbij centraal.’

Mijn rol als teammanager

‘Niks is verkeerd in mijn ogen en van alles kun je leren. Met deze insteek wil ik mijn team aansturen. Maar ook met veel werkplezier. Je eigen ding kunnen doen in een prettige werksfeer, dat vind ik belangrijk en wil ik graag overdragen. In de huidige arbeidsmarkt is het een uitdaging om de juiste mensen te vinden, niet alleen in de infrasector. Om dan toch de doelen te behalen met je team, daar krijg ik energie van. Daarnaast vind ik het leuk om opdrachtgevers en werknemers te bezoeken. Even bijpraten over de projecten die lopen, maar ook over de privésituatie. Echt een band opbouwen.’

Altijd actief

‘Het team van Or-Quest straalt een hoop plezier uit bij hun werkzaamheden. Iedereen is enthousiast en is gedreven met het vak bezig. Het is een jong en dynamisch team, waar ik mij gelijk bij thuis voel. Ik ben zelf ook altijd gedreven, werk met veel plezier en ben sfeergevoelig. Ik blijf graag in beweging, en niet alleen op het werk. Ik probeer twee keer per week te sporten, maar dit lukt niet altijd. Ik ben regelmatig op het water te vinden met mijn vissersboot en in het voorjaar ga ik altijd naar Denemarken om te vissen. Door het vissen kom ik tot rust, ben ik buiten en toch nog actief bezig. Daarnaast ben ik trotse papa van een tweeënhalf jarige dochter “Maud”. Samen met mijn vriendin doen wij vaak leuke dingen met elkaar.’

Kennis maken met Wouter Holtkamp? Bekijk eens onze vacatures in de Infra, hij nodigt je graag uit voor een kennismaking!

Vacatures Infra