Maak kennis met onze stagiair Jesper

Op een creatieve manier zorgen dat onze vacatures terecht komen bij de juiste Gouden Krachten, dat is Jesper zijn doel. Het komende halfjaar komt hij ons versterken op de marketingafdeling. Hier hoopt hij veel te kunnen leren én een bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf. 

Gelijk een goed gevoel

Jesper kwam via een LinkedIn-bericht in contact met Or-Quest. “Ik plaatste een oproep voor een stageplek op LinkedIn. Een paar dagen later werd ik uitgenodigd op kantoor bij Or-Quest in Drachten. Door hun sterke verhaal wist ik vrijwel meteen: hier wil ik stagelopen. Het voelde direct als een plek met veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een goede balans tussen humor en competitiviteit.” 

De toekomst? Dat komt later wel

Hoewel hij pas net aan zijn derde schooljaar van de studie Commerciële Economie is begonnen, heeft Jesper al wel ideeën over zijn toekomst. “Marketing is iets wat me altijd heeft aangetrokken. Voornamelijk social media en het maken van content vind ik erg interessant. Toch sluit ik niet helemaal uit dat ik over een paar jaar iets compleet anders doe, ik blijf namelijk erg nieuwsgierig. Voor nu heb ik erg veel zin om het komende halfjaar deze taken op te pakken voor Or-Quest en mijn creativiteit en energie de vrije loop te laten. Dan kijk ik daarna wel verder. 

Net dat stapje extra doen

Het team van Or-Quest is hecht en werkt hard voor elkaar. Beide aspecten zijn voor Jesper niet nieuw. Zo staat hij bijna elke dag met zijn team op het korfbalveld of in de sportschool. “Ik krijg heel veel energie van de collega’s hier bij Or-Quest. Net een stapje extra doen, voor wie dan ook. Voor je team, een kandidaat of opdrachtgever, dat extra stapje doen om alles eruit te halen. Daar houd ik van.”

Interne vacatures Or-Quest

Geïnspireerd door het verhaal van Jesper en wil je ook onderdeel worden van het team van Or-Quest? Bekijk hier onze interne vacatures. Of lees eerst meer over de ervaringen van andere collega’s.

Werken bij Or-Quest

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.