Maak kennis met onze nieuwe collega Bart

De juiste baan bij de juiste persoon zoeken, dat is waar Bart blij van wordt. Hierbij staat persoonlijk contact centraal en is hij het gehele proces betrokken. Sinds een paar weken versterkt hij onze afdeling Bouw als Recruitment Consultant. Graag stellen wij hem aan je voor!

Tijd voor een nieuwe uitdaging

Bart heeft in de afgelopen jaren verschillende banen als verkoper gehad. Tijdens zijn studie Ondernemerschap en Retail Management is hij aan de slag gegaan als Kaderlid bij Jumbo Supermarkten. Bij de Jumbo is hij uiteindelijk doorgeroeid tot Afdelingsmanager, waarbij hij ook verantwoordelijk was voor de werving en selectie van het personeel binnen deze winkel. “Hier kwam ik erachter dat ik energie krijg van het zoeken van de juiste persoon bij de juiste vacature. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging binnen de werving en selectie, zo kwam ik uit bij Or-Quest. Ik heb me verdiept in de organisatie en dacht: hier wil ik werken!”

Écht betrokken zijn

“Wat me aanspreekt bij Or-Quest is de persoonlijke betrokkenheid tijdens én nadat een werknemer gestart is met een nieuwe baan. Eerst wordt er gezocht naar een passende vacature voor een werknemer, vervolgens wordt er nadat deze persoon is gestart het gehele proces contact gehouden. Hierbij wordt er gekeken naar onder andere het werkplezier en de persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Samen met zowel de werkgever als werknemer zorgt Or-Quest ervoor dat alle partijen tevreden te werk gaan.”

Eerste plaatsing

De eerste weken zitten als Recruitment Consultant zitten er alweer op. Bart heeft inmiddels de eerste Gouden Kracht geplaatst bij een opdrachtgever. Dit gaf hem zeker een kick, geeft hij toe: “je bent bezig met het vinden van de juiste kandidaten bij een vacature en probeert een passende match te maken. Als dit vervolgens lukt en de betrokken partijen zijn tevreden, geeft dit een voldaan gevoel!”

Goed gevoel

Naast de goede resultaten, voelt Bart zich inmiddels al helemaal thuis binnen het team. “Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij Or-Quest, de band met collega’s is goed en iedereen helpt elkaar waar nodig. Ik vond het fijn om vanaf de start op weg te worden geholpen door mijn collega’s. Nu vind ik steeds beter mijn eigen weg en kan ik altijd terugvallen op collega’s voor advies wanneer dit nodig is. Dit maakt het voor mij een fijne werksfeer.”

Interne vacatures Or-Quest

Geïnspireerd door het verhaal van Bart en wil je ook onderdeel worden van het team van Or-Quest? Bekijk hier onze interne vacatures. Of lees eerst meer over de ervaringen van andere collega’s.

Werken bij Or-Quest