Luink Schuiling als Tekenaar bij Adverio

“Hoe ik een oplossing kan verzinnen voor het probleem van onze opdrachtgever, dat is waar ik werkgeluk uit haal”. Het hebben van een leuke en waardevolle baan is wat Luink belangrijk vindt. Vandaar dat hij via Or-Quest een plekje heeft gevonden bij Adverio. Deze organisatie biedt oplossingen voor het (her)gebruiken van afvalstromen voor recycling van grondstoffen en de productie van duurzame energie.

In zijn nieuwe functie houdt hij zich bezig met het tekenen van de installaties voor diverse projecten.

Een functie met veel verantwoordelijkheden

Zo vertelt Luink: “Op dit moment zit ik als enige tekenaar op een nieuw project. Het is dus mijn verantwoordelijkheid dat de tekeningen kloppen zodat de installatie op de juiste manier kan worden geproduceerd. De bedoeling is dat het in 2023 klaar is. Behalve tekenen stel ik proces engineering schema’s op, overleg ik veel over hoe we het model uiteindelijk willen hebben en hou ik mij bezig met de uiteindelijke installatie ervan.”

Veel halen uit werkervaring

“Na het afronden van de technische school heb ik een aantal cursussen en trainingen gevolgd om mij zo te kunnen specialiseren. Zo heb ik een tekenaar apparatenbouw en een AutoCAD cursus afgerond. Met deze opgedane kennis ben ik het werkveld ingegaan. Ik heb bij veel verschillende projecten mijn steentje mogen bijdragen. Zo heb ik jarenlang projecten voor de Gasunie uitgevoerd. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Toch werd het tijd voor wat anders en zo ben ik uiteindelijk bij Or-Quest terecht gekomen.”

Een passende werkomgeving

“Via Or-Quest ben ik dus uiteindelijk bij Adverio terecht gekomen. Zonder hen had ik deze functie niet gehad. Er werd geluisterd naar mijn wensen zodat ik uiteindelijk in een passende werkomgeving terecht ben gekomen. Adverio is in 2011 opgericht door de huidige directeuren. Zij zijn deze organisatie gestart om hun expertise in het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en exploiteren van projecten voor hernieuwbare energie en waterbehandeling aan klanten over de hele wereld te kunnen aanbieden. Zo heeft Adverio op dit moment al meer dan 38 projecten gebouwd.”

 

 

Wil jij net als Luink een passende werkplek vinden? Bekijk onze ruim 250 vacatures in de bouw, infra of techniek. Van junior tot senior functies, van werkvoorbereider tot uitvoerders of directievoerder tot projectleider en tekenaars.

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.