“Veel werkervaring opdoen via Or-Quest”

Nadat Irene Pronk een lange tijd voor hetzelfde bedrijf had gewerkt was het nu tijd voor iets anders. Iets met meer afwisseling en waarbij ze haar kwaliteiten verder kon gaan ontwikkelen.

“Ondanks dat ik niet zozeer een jobhopper ben, vind ik het fijn om veel ervaring op te doen bij verschillende organisaties. Projectmatig werken sluit daarom perfect aan bij mijn behoeftes. Door de vele contacten van Or-Quest en de vastigheid die zij mij alsnog kunnen bieden is dit mogelijk. Ondertussen werk ik nu dan ook al 3,5 jaar via Or-Quest. Zo kwam ik eerst terecht in een functie als procesondersteuner bij de BAM. In deze functie hield ik mij bezig met verschillende ondersteunende taken. Denk hierbij aan notuleren, verbeteren van de informatiestroom, registeren van klachten en overige zaken. Hierna ben terecht gekomen in mijn huidige functie bij VIIA. In deze functie hou ik mij bezig met het ondersteunen van diverse projecten. De uitdaging bij VIIA ligt in het contact met de huiseigenaren, stakeholders en de nauwe samenwerking met Nationaal Coördinator Groningen.”

 

 

Nieuwe mensen leren kennen en veel afwisseling

Zo vertelt Irene: “Een fijne werkplek zorgt voor een leuke baan. Ik hecht veel waarde aan goed contact met mijn collega’s. Ik vind het belangrijk dat we het onderling gezellig hebben maar ook zakelijk kunnen zijn. Het hebben van een afwisselende functie is ook iets wat ik erg belangrijk vind. Op deze manier blijf ik mijzelf uitdagen in de taken die ik uitvoer. Deze punten zorgen ervoor dat ik werkgeluk ervaar.”

Stappen nemen en mezelf blijven ontwikkelen

“Na het afronden van de mavo heb ik nog een aantal opleidingen en cursussen gevolgd. Zo heb ik de studie bedrijfspsychologie en sociale psychologie afgerond. Ik ben ervan overtuigd dat je met de juiste werkervaring en doorzettingsvermogen op de geschikte werkplek terecht komt. ”

Wil jij net als Irene een werkplek vinden die volledig op jouw wensen aansluit en waar jij jezelf kan blijven ontwikkelen? Bekijk onze ruim 250 vacatures in de bouw, infra of industrie. Van junior tot senior functies, van werkvoorbereiders tot uitvoerders of van directievoerder tot projectleiders en projectondersteuners.

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.