Interview

Waarde toevoegen

Bij Or-Quest verbinden wij Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Zodat jij dé perfecte werkplek vindt en waarde kunt toevoegen in deze sectoren. Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze werkwijze en waarom je een duurzame relatie met ons zou moeten aangaan, maar dit laten wij ook graag door anderen vertellen. Om te laten zien dat wij ons aan onze werkwijze houden gingen we het gesprek aan met een aantal Gouden Krachten. Wij laten je graag middels een interview zien hoe zij de samenwerking met Or-Quest ervaren.

Bekijk direct alle vacatures

Marcel Muskee, projectcoördinator bij Van Gelder

“Inmiddels ben ik ruim vijf jaar aan het werk als werkvoorbereider, maar het werd tijd om mijn ambities waar te maken. Tijdens mijn zoekproces kwam ik veel vacatures tegen, maar niet de juiste voor mij. Even later kwam ik bij Or-Quest terecht en heb ik een open sollicitatie ingediend. Maar toen kwam de corona uitbraak en Nederland ging op slot. Die volgende stap kon nog wel even wachten, dacht ik. Maar Or-Quest kon dezelfde zekerheden bieden als bij mijn vorige werkgever. Iets wat mij overhaalde om toch door te gaan, en zo ben ik in contact gekomen met Van Gelder, mijn nieuwe werkgever.”

Lees het hele interview van Marcel en Van Gelder hier.

Samantha Motterlini, Ontwerper bij InVra plus

“Ik werk nu ruim een jaar bij InVra plus als ontwerper en dit was niet gelukt als ik niet in contact was gekomen met Or-Quest. En door de kans die InVra plus mij heeft aangeboden. Or-Quest kwam destijds met meerdere aanbiedingen, maar bij InVra plus had ik mijn eerste sollicitatiegesprek en ik wist gelijk dat ik hier wou werken. Or-Quest is er altijd voor mij wanneer dit nodig is, en ik heb natuurlijk ook altijd mijn lieve collega’s bij InVra plus. De samenwerking met Or-Quest ervaar ik als erg prettig, want dit is helemaal aangepast op mijn wensen en behoeften.”

Lees het hele interview van Samantha en InVra plus hier.

Koen Buitjes, Tekla Tekenaar bij Heilig Group

“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, mede dankzij Or-Quest. Toen ik op zoek was naar een baan heb ik mijn CV online gezet en het klikte eigenlijk gelijk goed met Or-Quest. Ik wist eerst niet goed wat een detacheringsbureau precies deed, maar dit is mij duidelijk uitgelegd. Daarnaast werd mij deze functie bij Heilig Group gelijk aangeboden en hier werd ik heel enthousiast van. Ik had behoefte aan zekerheid en dit heeft Or-Quest mij gegeven. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en het contact is heel prettig. Ze denken graag met mij mee en bij vragen krijg ik gelijk antwoord, via WhatsApp, e-mail of telefoon, dit maakt allemaal niet uit.”

Lees het hele interview van Koen en Heilig Group hier.

Bekijk alle vacatures

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

Anton van der Wel, Civil 3D Modelleur bij VolkerInfra

“Ik ben op de universiteit naar mijn studie-adviseur gegaan om aan te geven dat ik meer uitdaging wil. Op advies ben ik iets gaan zoeken waar ik enthousiast van word, maar dit bleek moeilijker dan gedacht. Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik precies wilde. Er zijn zoveel richtingen die ik op kan. Toen heb ik een oproep op LinkedIn geplaatst, dat ik een fulltime baan zocht. Hier heeft Or-Quest destijds op gereageerd. Or-Quest vroeg wat ik precies zocht en wilde mij hier graag bij helpen. Ik gaf aan dat ik geen idee had wat ik wilde. Deze uitdaging hebben ze goed opgepakt, want werken bij VolkerInfra bevalt mij heel goed.”

Lees het hele interview van Anton en VolkerInfra hier.

 

Roslay Cardo Vasallo, 3D Modelleur bij Sweco

“Ik wil mezelf in de toekomst bij Sweco graag verder ontwikkelen, door naast modelleren bijvoorbeeld ook als constructeur of adviseur aan de slag te gaan. Die kans hoop ik hier te krijgen. Zowel Or-Quest als Sweco investeert graag in mijn persoonlijke ontwikkeling met opleidingen en cursussen. Ik krijg volop de ruimte om door te groeien in mijn droombaan. Zo kan ik mijn eigen toekomst vormgeven. Daarnaast vind ik het erg fijn dat Or-Quest oprecht geïnteresseerd is in wat ik doe.”

Lees het hele interview met Roslay en Sweco hier.

Bekijk alle vacatures

Lars van den Brink, Werkvoorbereider bij Spie

Als pas afgestudeerde kon ik zelf nog niet precies vertellen wat mij aansprak. Het was voor mij nog een zoektocht om te ontdekken wat ik wilde en Or-Quest hielp daarbij. Het enige wat ik wist is dat ik mijzelf in de breedte wilde ontwikkelen en in het veld de uitvoering meemaken. Or-Quest luisterde goed naar mijn wensen en reageerden snel en goed op al mijn vragen. Ze hielpen mij focussen op de toekomst en koppelden dit aan de juiste functie bij een bedrijf dat bij mij past. Recent afgestudeerde technici zou ik zeker aanbevelen om zich in te schrijven als Gouden Kracht bij Or-Quest. Ze helpen je om iets te gaan doen wat echt bij je past. Zo krijg je een breder perspectief op werk voor de toekomst.”

Lees hier het hele interview met Lars bij Spie hier.