Gouden kracht

Senior Werkvoorbereider E&I beschikbaar

Een nette, communicatief vaardige Gouden Kracht die sinds kort in Groningen woont en veel kennis heeft van diverse Autocad programma's. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

30 minuten

Aantal uur

32 - 40 uur

Opleiding

LTS Elektotechniek

Annamarie Sieling

Consultant Industrie

Over de vacature

Wat is het profiel van de Senior Werkvoorbereider E&I

Deze senior werkvoorbereider E&I beschikt over ruime werkervaring die veel plezier haalt uit de voorbereiding van stops en turnarounds. Hij is organisatorisch erg sterk, een echte teamplayer, communicatief sterk en hij weet hoe hij mensen kan motiveren. Momenteel zit hij bij een werkgever waar ze als beleid hebben dat alle inleners er na twee jaar uit moeten. Daarom is deze Gouden Kracht weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn kerntaken zijn werkpakketten maken, plannen, inkoop, contract onderhandelingen en de financiële afwikkeling van projecten. Deze kandidaat is de schakel tussen monteurs en projectleiding, en weet projecten in goede banen te leiden.

Opleidingen en cursussen van de Senior Werkvoorbereider E&I

  • LTS Elektrotechniek

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht