Gouden kracht

Uitvoerder Civiel beschikbaar

Een praktisch ingestelde Uitvoerder Civiel beschikbaar die graag aan de slag wil bij een aannemer of overheid. Lees hier meer!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Hoogeveen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Civiele Techniek

Telefoon

E-mail

Over de vacature

Wat is het profiel van de uitvoerder civiel?

Deze Gouden Kracht is een praktisch ingesteld persoon die ruime ervaring heeft als uitvoerder civiel. Hij ambieert een rol als uitvoerder of toezichthouder bij een aannemer of overheid. In zijn toekomstige functie wil hij graag dicht bij het werk blijven staan bij een organisatie met korte lijnen en een goede samenwerking onderling. Deze Gouden Kracht is sociaal, rustig en kan goed samenwerken. Hij bezit over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is betrokken bij de collega’s. Daarnaast is hij ook geïnteresseerd in een stukje omgevingsmanagement.

Opleidingen en cursussen van de uitvoerder civiel

 • Mbo-4 Infratechniek
 • HBO Civiele Techniek
 • VCA-VOL
 • Certificaat Natte Waterbouw (VBKO)
 • Digitaal Veiligheidspaspoort

Werkervaring als uitvoerder civiel

In 2011 begonnen als assistent uitvoerder en sinds 2013 werkzaam als uitvoerder. Deze uitvoerder heeft een ruime ervaring in de civiel en heeft een aantal mooie projecten uitgevoerd.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

 • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
 • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
 • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
 • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
 • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
 • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

Verstuur direct je vacature

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht