Gouden kracht

Starter HBO Vastgoed & Makelaardij beschikbaar

Een Gouden Kracht die op zoek is naar een startersfunctie met enig ervaring als assistent uitvoerder en werkvoorbereider. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Leeuwarden

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Vastgoed & Makelaardij

Marco de Jong

Consultant Infra

Over de vacature

Wat is het profiel van de Starter HBO Vastgoed & Makelaardij?

Deze Gouden Kracht heeft in het verleden besloten om te starten met HBO Civiele Techniek, maar door zijn niet-technische achtergrond was deze opleiding dusdanig lastig en heeft hij besloten te stoppen. Na een tijdje te hebben gewerkt en na het doen van een beroepskeuzetest, heeft hij besloten om HBO Vastgoed & Makelaardij te gaan studeren. Dit heeft hij vorig jaar afgerond en is destijds aan de slag gegaan bij als projectingenieur / technisch tekenaar. Destijds had hij het idee dat hij zich in deze rol niet genoeg kon ontwikkelen en kwam op die manier terecht bij een andere organisatie. Hier ging hij aan de slag als (assistent) uitvoerder, maar had ook al snel neventaken als werkvoorbereiding. Echter door corona moest hij de organisatie verlaten. Op dit moment is hij op zoek naar een startersfunctie waarin hij zich in verder kan ontwikkelen.

Opleidingen en cursussen van de Starter HBO Vastgoed & Makelaardij

  • HBO Vastgoed & Makelaardij
  • HBO Civiele Techniek (twee jaar, niet afgerond)
  • Cursus NEN 3140
  • VCA-VOL

Daarnaast kan deze Gouden Kracht overweg met de volgende programma’s: MS Office, Adobe Photoshop & InDesign, AutoCAD en Civil 3D.

Werkervaring van de Starter HBO Vastgoed & Makelaardij

In 2018 heeft deze Gouden Kracht zijn scriptie afgerond en aan de slag gegaan bij een advies- en ingenieursbureau als technisch tekenaar. In 2019 startte hij als assistent uitvoerder, maar heeft hij ook ervaring opgedaan als werkvoorbereider.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht