Gouden kracht

Starter HBO Bouwkunde beschikbaar

Een bouwkundige dame die haar geleerde vaardigheden wil inzetten in een startersfunctie in de bouw. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Assen

Max. reistijd

30 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Bouwkunde

Ronald Burema

Managing Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Starter HBO Bouwkunde?

Deze Gouden Kracht is in 2016 afgestudeerd voor de opleiding bouwkunde, met als specialisatie architectuur. Deze dame is zogenoemd blijven hangen bij haar huidige werkgevers, maar heeft nu besloten gericht op zoek te gaan naar een technische inhoudelijke rol. Haar uitstekende communicatieve vaardigheden zullen hier zeker van pas komen. Deze Gouden Kracht is assertief en praat gemakkelijk. Ze is op zoek naar een rol waarbij ze haar vaardigheden goed kan benutten.

Opleidingen en cursussen van de Starter HBO Bouwkunde?

  • HBO Bouwkunde, specialisatie Architectuur

Werkervaring van de Starter HBO Bouwkunde

In 2016 is deze Gouden Kracht werkzaam geweest als backoffice medewerker. Waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de planning van de organisatie en de opleidingen. In 2019 is ze geswitcht van werkgever, maar heeft eenzelfde functie aangehouden. Nu is ze klaar om aan de slag te gaan en de geleerde vaardigheden tijdens haar opleiding toe te passen.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht