Gouden kracht

Starter HBO Civiel beschikbaar

Een vriendelijke, aimabele persoon op zoek naar meer afwisseling in zijn werk als werkvoorbereider. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Langedijke

Max. reistijd

60 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO civiele Techniek

Telefoon

E-mail

Over de vacature

Wat is het profiel van de Starter HBO Civiel?

Deze Gouden Kracht is een vriendelijke en aimabele persoon met een civiele achtergrond. Momenteel werkt hij als startend werkvoorbereider, echter komt hij bij zijn huidige werkgever niet lekker uit de verf door de aard van de werkzaamheden. Momenteel mist hij een stukje dynamiek en betrokkenheid met het werk buiten. Hij zit voor zijn gevoel te veel in de papieren en hij zoekt iets met wat meer afwisseling. Dit kan in de rol van werkvoorbereider of (in combinatie) als uitvoerder zijn. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar de infrasector. In goed overleg kan hij met een opzegtermijn van een maand beschikbaar zijn.

Opleidingen en cursussen van de Starter HBO Civiel

  • HBO Civiele Techniek
  • VCA-VOL

Daarnaast kan deze Gouden Kracht overweg met de volgende programma’s: ArchiCAD, GWWCalc en AutoCAD.

Werkervaring van de Starter HBO Civiel

Deze Gouden Kracht heeft tijdens zijn stages veel ervaring opgedaan als werkvoorbereider en calculator. Daarnaast is hij werkzaam geweest als procesoperator, in de vorm van een bijbaan. Na zijn afstudeerstage is hij in 2019 begonnen als junior werkvoorbereider. Hier is hij momenteel nog werkzaam.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht