Gouden kracht

Service Engineer E beschikbaar

Een sociaal en leergierige electrical engineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

32 uur

Opleiding

MBO Engineering

Annamarie Sieling

Consultant Industrie

Over de vacature

Wat is het profiel van de Service Engineer E?

Deze service engineer E is een commercieel techniche jongen. In zijn jongere jaren was hij veel met computers bezig en vond hij het al leuk om te sleutelen. Zodoende koos hij voor een technische MBO niveau 4 opleiding. Deze Gouden Kracht heeft stages gelopen in de installatietechniek en tijdens zijn opleiding Middenkader Engineering heeft hij veel technisch leren tekenen. Na twee jaar kwam hij er achter dat ook de commerciële kant hem erg aantrok en besloot zijn opleiding richting commercieel technicus af te maken. Tijdens deze studie heeft hij veel opdrachten uitgevoerd in een commercieel technische omgeving. Daarnaast kon hij deze opdrachten ook uitvoeren voor zijn eigen onderneming. Momenteel werkt hij vier dagen als electrical engineer aan grootschalige PV projecten en is hij één dag in de week actief voor zijn eigen onderneming. In zijn functie is hij veel bezig met het tekenen in Autocad. Hier maakt hij voorbeeldtekeningen in, pv sol berekening en calculaties. Bij akkoord legt hij een constructietoets af, naast het ballast plan, en gaat vervolgens de detailengineering in. Tijdens de detailengineering maakt hij single line diagrams, kabelplannen en aardingsplannen. Ook maakt hij een engineeringspakket en de daarbij behorende datasheets. In de uitvoering blijft hij betrokken bij wijzigingen. Deze Gouden Kracht is sociaal, leergiering en pakt snel nieuwe dingen op.

Opleidingen en cursussen van de Service Engineer E

  • MBO 4 Middenkader Engineering & commercieel technicus

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht