Gouden kracht

Senior Werkvoorbereider Industriebouw beschikbaar

Een betrouwbare, hardwerkende bouwkundige die open staat voor een rol als werkvoorbereider binnen de industrie- en/of utiliteitsbouw. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Assen

Max. reistijd

30 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

MBO Bouwkunde

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Senior Werkvoorbereider Industriebouw?

Deze Gouden Kracht is een betrouwbare en hardwerkende man die meerdere organisaties van binnen heeft mogen zien. Zo heeft hij zich goed kunnen ontwikkelen, niet alleen op het gebied van kennis, maar ook qua functie en verantwoordelijkheden. Bij één van zijn laatste functies heeft hij een hele diverse rol gehad door de grote van de organisatie. Hier was hij samen met de directeur verantwoordelijk voor het gehele proces van inkoop tot oplevering. Momenteel is hij werkzaam in de industriebouw op een groot project, maar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze Gouden Kracht staat open voor een rol als senior werkvoorbereider en/of projectleider binnen de industrie- en/of utiliteitsbouw.

Opleidingen en cursussen van de Senior Werkvoorbereider Industriebouw

  • MBO Bouwkunde
  • VCA-VOL
  • Workshop Tekla / BIM
  • Curus AutoCAD

Daarnaast kan deze Gouden Kracht overweg met de volgende programma’s: Tekla, AutoCAD, BIM, Alert, Ibis Trad en MS Office.

Werkervaring van de Senior Werkvoorbereider Industriebouw

Sinds 2001 is deze Gouden Kracht werkzaam als werkvoorbereider en heeft hij ruime ervaring opgedaan bij diverse organisaties. Hij heeft ruime ervaring met werkvoorbereiding, tekenwerk, calculeren, plannen en projectleiding. Deze werkzaamheden heeft hij uitgevoerd bij grootschalige projecten.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht