Gouden kracht

Senior Uitvoerder GWW beschikbaar

Een zeer ervaren uitvoerder die zijn strepen in de grond-, weg- en waterbouw heeft verdiend. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Kootstertille

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

MTS Grond-, weg- en waterbouw

Telefoon

E-mail

Over de vacature

Wat is het profiel van de senior uitvoerder GWW?

Deze Gouden Kracht is een zeer ervaren uitvoerder die zijn strepen in de grond- en wegenbouw heeft verdiend. Hij heeft tijdens zijn loopbaan bij diverse gerenommeerde partijen gewerkt en daarbij uiteenlopende projecten mogen realiseren door heel Nederland. Deze uitvoerder is begonnen in de praktijk en heeft zich in de jaren ontwikkeld tot allround uitvoerder. Hij beschikt over een hands-on mentaliteit en in een echte mensen mens. Samenwerken kan hij als geen ander en daarbij gaat hij plantmatig en met open vizier te werk. Hij heeft door zijn ervaring snel de grip op een werk en kan goed problemen oplossen. Daarnaast heeft hij ervaring met grondverzet, asfalt, rioleringen, bestratingen, kunstwerken en industriebouw. Ook beschikt hij over kennis van RAW, Stabu, Uav-gc en EMVI georiënteerde contracten.

Opleidingen en cursussen van de senior uitvoerder GWW

 • MTS Grond-, weg- en waterbouw
 • UAV en RAW
 • RAW systematiek voor bestekschrijvers
 • MS Windows en Excel
 • Leidinggeven 1, 2 en 3
 • VCA-VOL

Op het CV van deze Gouden Kracht staan nog meer relevante cursussen.

Werkervaring als senior uitvoerder GWW

In 1980 begonnen als grondwerker en via scholing opgewerkt tot uitvoerder, dit binnen vijf jaar tijd. Daarna diverse functies bekleed als uitvoerder en/of projectleider in de grond-, weg en waterbouw. Deze Gouden Kracht heeft ruime ervaring met leiding geven aan uitvoerders, assistent uitvoerders en voorlieden op grote, complexe werken.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

 • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
 • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
 • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
 • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
 • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
 • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht