Gouden kracht

Senior Engineer Industrie beschikbaar

Een Gouden Kracht met passie voor techniek en duurzame energie, op zoek naar een functie als engineer. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Emmen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HTS Werktuigbouwkunde

Ezra Westerbeek

Consultant Industrie

Over de vacature

Wat is het profiel van de Senior Engineer Industrie?

Deze senior engineer heeft ruime ervaring in de (petrochemische) industrie. Hij werkt nauwkeurig en hecht veel waarde aan kwaliteit. Bij zijn vorige werkgever heeft hij de rol als teamleider gehad en vond dat hij te ver van de techniek af zat. Daarom is hij op zoek naar een uitvoerende engineering functie. Deze Gouden Kracht is resultaatgericht, gestructureerd, analytisch en presteert goed onder druk. Hij heeft een passie voor techniek en (duurzame)energie. Deze Gouden Kracht wil graag zijn bijdrage leveren aan de energietransitie. Hier kan hij zijn kennis toepassen en deze nog verder ontwikkelen.

Opleidingen en cursussen van de Senior Engineer Industrie

  • MTS & HTS Werktuigbouwkunde

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in emmene bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht