Gouden kracht

Projectmanager / Sitemanager Beschikbaar

Een zeer ervaren Gouden Kracht die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Projectmanager / Sitemanager. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Assen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

Hbo techniek

Ronald Burema

Managing Consultant Bouw

Over de vacature

Over de Projectmanager / Sitemanager:

Onze Gouden Kracht is een man met veel ervaring in verschillende functies. Zo heeft hij diverse projecten geleid in de technische branche. Onze Gouden Kracht is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als projectmanager of sitemanager, het liefst bij een technische organisatie.

Opleidingen en cursussen van de Projectmanager / Sitemanager:

  • Hbo techniek

Naast deze opleidingen heeft onze Gouden Kracht vergaande kennis van Microsoft Office en relevante trainingen en cursussen.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten, mocht dat gewenst zijn. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht