Gouden kracht

Projectleider Bouw beschikbaar

Een rustige en enthousiaste Gouden Kracht met ruime ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Assen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Bouwkunde

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Projectleider Bouw?

Deze Gouden Kracht is een ervaren en breed inzetbare projectleider. Zijn ervaring is de laatste jaren uiteenlopend, van aannemers tot gemeenten. Hij heeft kennis van bouwkosten en uitvoeringstechnieken. Deze Gouden Kracht is iemand die enthousiast wordt als het om bouwen gaat, komt rustig over en is scherpzinnig.

Opleidingen en cursussen van de Projectleider Bouw

  • HBO Bouwkunde
  • VCA-VOL
  • Toegang tot het Spoor
  • Goedkeuring voor het werken onder Crow 123

Naast deze opleidingen heeft deze Gouden Kracht diverse cursussen gevolgd bij Aco Drain, Sika en Shock Isokorfsystemen.

Werkervaring van de Projectleider Bouw

Deze Gouden Kracht heeft veel ervaring binnen de complexe utiliteitsprojecten en begon zijn carrière binnen de slachthuisvloeren en verkocht deze over de hele wereld. Hierna is hij in de utiliteitsbouw gerold en per 2009 is Roel zelfstandige geworden. Hij zou per 2021 graag in het noorden van het land aan de slag willen als projectleider woningbouw of utiliteitsbouw. Momenteel werkt hij veel in de Randstad en het midden van het land. Een dienstverband op termijn is bespreekbaar als dat gewenst is.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht