Gouden kracht

Projectleider Bouw beschikbaar

Een echte teamplayer met een aanpakkers mentaliteit, op zoek naar een nieuwe uitdaging. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Bouwkunde

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Projectleider Bouw?

Deze Gouden Kracht heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen als projectleider binnen de bouw. Zijn interesse ligt in het verlengde van het aardbevingsdossier, circulariteit, energietransitie, modulair bouwen. Hij zit met name in zijn kracht op het snijvlak van bedrijfseconomie en bouwkunde. Het aardbevingsdossier heeft ook zijn interesse logischerwijs gezien zijn jarenlange ervaring hier. Deze Gouden Kracht staat ook open om in een andere functie te beginnen met doorgroei potentie. Hij omschrijft zichzelf als mensgericht, verbindend, ondernemend, actie- en resultaatgericht. Kernwoorden die bij hem passen zijn: Teamspeler – Verantwoordelijk – Georganiseerd – Ouderwetse aan- en doorpak mentaliteit.

Opleidingen en cursussen van de Projectleider Bouw

In 2019 heeft hij een interne cursus bouwkunde binnen het CVW gedaan. In 2020 is hij via de LOI begonnen met een studie Bouwkunde (HBO niveau). Naast projectmanagement en kennis van bouwkunde heeft hij ervaring opgedaan met implementatie van ICT systemen en LEAN management

Werkervaring van de Projectleider Bouw

Deze Gouden Kracht houdt zich goed staande binnen een politiek-bestuurlijk en maatschappelijk omgeving. Het aardbevingsdossier is hier een goed voorbeeld van. Hij is doorgegroeid tot projectleider en was teamleider bij een demobilisatie van de organisatie. Zijn ambitie ligt met name richting projectmanagement.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht